Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
xbox scorpio

Xbox Scorpio : Κυκλοφορεί μέσα στο 2017 σε ανταγωνιστική τιμή

H αρχική δήλωση της Μicrosoft ότι το Χbox Scorpio θα ανταγωνίζεται τεχνολογικά στα ίσια πανάκριβα PC που κοστίζουν μερικές χιλιάδες δολλάρια είχε ανεβάσει κατά πολύ την αναμενόμενη κλίμακα της αρχικής του τιμής, κάτι το οποίο είχε παγώσει αρκετά τη gaming κοινότητα και τους πολυάριθμους fans του. Στη συνέχεια διέρρευσαν τα specs του, τα οποία ομολογουμένως είναι εντυπωσιακά. Μιλάμε για 6 terraflops επεξεργαστική ισχύ, αληθινό 4Κ παιχνίδι και όχι upscaled , ενώ παράλληλα θα υποστηρίζεται και Virtual Reality από την επερχόμενη κονσόλα της Microsoft.

 

project scorpio

 

Ο διευθυντής της ΜS Φιλ Σπένσερ έσπευσε σε πρόσφατη συνέντευξή του΄στο περιοδικό Ausgamers να καθησυχάσει τον κόσμο , τονίζοντας ότι η εταιρία του έχει ως στόχο να βρει τη χρυσή τομή και να προσφέρει το καλύτερο δυνατό τεχνολογικό αποτέλεσμα σε μια τιμή που θα είναι προσιτή και μέσα στα όρια που πωλούνται οι κονσόλες έως σήμερα. Αφού επιβεβαίωσε για άλλη μια φορά ότι η κονσόλα κατασκευαστικά θα διαθέτει τα καλύτερα τεχνολογικά υλικά και τσιπ της αγοράς, είπε ότι οι προσπάθειες της Μicrosoft επικεντρώθηκαν προς τη κατευθύνση της μαζικής παραγωγής στο φθηνότερο κόστος έτσι ώστε να είναι ανταγωνιστική στην αγορά. Σίγουρα η τιμή θα είναι υψηλότερη από τα 300 ευρώ που προσφέρεται το Χbox Οne S , όμως δεν θα είναι πολύ μεγαλύτερη από τα 400 ευρώ που πωλείται αυτή τη στιγμή ο ανταγωνιστής του PS4 Pro.

 

Mε δεδομένη την τεχνολογική υπεροχή του Xbox Scorpio έναντι του Ps4 Pro , εάν καταφέρει η Μs να το πουλήσει στη τιμή των 400 ευρώ η λίγο παραπάνω , όσο δηλαδή πωλείται το Pro σήμερα, τότε θα είναι στη σωστή κατεύθυνση μιας μεγάλης εμπορικής επιτυχίας. Εμείς με τη σειρά μας δηλώνουμε ικανοποιημένοι από αυτές τις δηλώσεις και περιμένουμε να ακούσουμε και επίσημα την ανακοίνωση της αρχικής τιμής της πιο ισχυρής κονσόλας που έχει βγει ως τις μέρες μας.

 

 

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.