Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
games_ban
sure  shot

Είναι τρελοί οι Τεξανοί! Έφτιαξαν κονσόλα που θα παίζει όλα τα παλιά παιχνίδια βολών!

Ποιός θυμάται τα παλιά shoot em up από τις αίθουσες των arcade όπου κρατούσες ένα όπλο και πυροβολούσες μανιωδώς, όπως τα Virtual Cop 1&2, τη τριλογία των House of the Dead , το Terminator 2 : judgment day και πολλά άλλα ; Aυτά τα παιχνίδια κατά τη μεταφορά τους στις οικιακές κονσόλες  και στα emulators αργότερα, ή γινόντουσαν εντελώς unplayable ή έχαναν ένα σημαντικό μέρος της μαγείας τους χωρίς το αντίστοιχο περιφερειακό όπλο.

 

t2 judge

 

Το κενό αυτό έρχεται να καλύψει μια μικρή εταιρία μόλις 9 εργαζομένων από το Ώστιν του Τέξας, η Sure Shot. Είναι γνωστή η αγάπη των Τεξανών για την οπλοκατοχή και η λατρεία τους για τα όπλα, με κάθε σπίτι στη συγκεκριμένη πολιτεία να διαθέτει τουλάχιστον από  ένα. Η συγκεκριμένη εταιρία κυκλοφόρησε μια μικρή κονσόλα android για τις hd τηλεοράσεις , η οποία παράλληλα  συνοδεύεται και από μια όμορφη επαναληπτική καραμπίνα ως περιφερειακό. Η κονσόλα  Sure Shot HD δίνεται μαζί με το παιχνίδι Big Buck Hunter Pro και κοστίζει μόνο 80 δολλάρια ΗΠΑ.

 

sure shot hd

 

Παράλληλα η Αμερικανική εταιρία έχει αναπτύξει τη δική της ψηφιακή πλατφόρμα  (Sure Shot Shop) , όπου θα μπορούν οι προγραμματιστές σιγά σιγά να ενσωματώσουν σε αυτή όλα τα παιχνίδια βολών με όπλα, που υπάρχουν στα emulators του android , έτσι ώστε να είναι συμβατά με τη καραμπίνα. Εμείς από τη πλευρά μας ελπίζουμε ότι κάποια στιγμή όταν είναι συμβατή με τα περισσότερα παιχνίδια, να  την βρούμε και στην Ελλάδα. Ποιος δεν θέλει να ανοίξει το κεφάλι ενός ζόμπι με τη καραμπίνα στην μεγάλη του HD τηλεόραση και να επαναγεμίζει τραβώντας προς τα πίσω το κλείστρο ;

 

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.