Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
giafka

Εντοπίστηκε γιάφκα με όπλα στον Αλιμο

Συναγερμός σήμανε στην Αντιτρομοκρατική, καθώς εντοπίστηκαν όπλα, πυρομαχικά και δύο αυτοκίνητα σε γκαράζ, ενώ είναι άγνωστο αν τα ευρήματα έχουν να κάνουν με την Πόλα Ρούπα.

 

Ένα γκαράζ στην περιοχή του Αλίμου μέσα στο οποίο εντοπίστηκαν όπλα πυρομαχικά και δύο αυτοκίνητα ερευνάται από την Αντιτρομοκρατική.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες οι αστυνομικοί έφθασαν στο γκαράζ λίγες ώρες μετά τη σύλληψη της Πόλας Ρούπα και του αρχιληστή, στη Νέα Σμύρνη και την Ηλιούπολη.

 

Στο σημείο έχουν φθάσει κλιμάκιο των ΤΕΕΜ αλλά και των εργαστηρίων της Αστυνομίας χωρίς μέχρι στιγμής να είναι σε θέση να πουν αν τα όπλα έχουν να κάνουν με τη Ρούπα και τον Επαναστατικό Αγώνα. O κίνδυνος τα οχήματα να είναι παγιδευμένα έχει ως αποτέλεσμα οι κινήσεις των αστυνομικών να είναι ιδιαίτερα προσεκτικές.

 

Αξίζει να επισημανθεί ότι πιθανότατα οι αστυνομικοί της Αντιτρομοκρατικής έφθασαν στο γκαράζ της οδού Κύπρου, από υλικό που βρέθηκε στα διαμερίσματα της Ηλιούπολης και του Αγίου Δημητρίου όπου έμενε η 25χρονη που συνελήφθη μαζί με την Πόλα Ρούπα.

 

Και αυτό γιατί στο σπίτι της Ρούπα βρέθηκαν σημειώσεις, κλειδιά, αστυνομικές ταυτότητες, τηλέφωνα που χρησιμοποιούσε η 48χρονη, στοιχεία που  όπως λένε καλά πληροφορημένες πηγές αξιοποιούν οι αστυνομικοί για να προχωρήσουν περαιτέρω την έρευνά τους.

 

Τα δυο αυτοκίνητα που εντοπίστηκαν στο πάρκινγκ της πολυκατοικίας στην οδό Κύπρου στον Άλιμο δεν έχει ακόμη διαπιστωθεί αν είχαν δηλωθεί στις αστυνομικές αρχές ως κλεμμένα, αφού δεν φέρουν τις πραγματικές τους πινακίδες, αλλά πλαστές που αντιστοιχούν σε άλλα αυτοκίνητα.

 

 

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.