Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
dimi

Μελισσανίδης: «Θα έρθουν παικταράδες στην ΑΕΚ»

 

Έτοιμος να κάνει ακόμη πιο δυνατή την ομάδα της ΑΕΚ εμφανίστηκε με δηλώσεις του ο Δημήτρης Μελισσανίδης, μετά τη φυγή Χριστοδουλόπουλου από την «Ένωση».

 

Σύμφωνα με την «Ώρα των σπορ», ο διοικητικός ηγέτης της «Ένωσης» ξεκαθάριζε σε όλους τους τόνους την Τρίτη ότι συμπεριφορές όπως του Έλληνα εξτρέμ δεν μπορούν να γίνουν αποδεκτές από τον σύλλογο.

 

«Άνθρωποι που δεν σέβονται τις δεσμεύσεις τους δεν έχουν θέση στην ομάδα που φτιάχνουμε εμείς τα τελευταία χρόνια. Στην ΑΕΚ που έχουμε βάλει μπροστά δεν υπάρχει θέση για ανθρώπους που δεν τηρούν συμφωνίες. Στόχος μας είναι να έχουμε και να φέρνουμε όποτε χρειαστεί, καλύτερους σε όλα τα επίπεδα.

 

Η ΑΕΚ είναι πολύ μεγάλη για να νιώθει ο οποιοσδήποτε πώς μπορεί να υπαναχωρεί από συμφωνίες που έχει συνάψει μαζί της, οπότε το θελήσει κι ανάλογα με το αν γίνεται αυτό που θέλει ή όχι. Για μένα αυτά είναι αδιαπραγμάτευτα.

 

Δεν εξαρτάται από κανέναν παίκτη μεμονωμένα η ΑΕΚ και μπορεί να παίρνει και να έχει τους καλύτερους. Παικταράδες θα έρθουν και τώρα στην ΑΕΚ, να είναι σίγουροι όλοι οι οπαδοί της γι’ αυτό», ανέφερε χαρακτηριστικά στις δηλώσεις του ο Μελισσανίδης.

 

 

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.