Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
fot

Φωστήρας: «Γήπεδο που μετατράπηκε σε αρένα»

 

 

Ανακοίνωση-καταγγελία για τη φιλοξενία που έτυχε η ομάδα στην έδρα του Ατσαλένιου εξέδωσε σήμερα (12/3) η διοίκηση του Φωστήρα.

 

Στον «Φονέα» αφού τονίζουν πως δεν έχουν παράπονα από τη διοίκηση του ΠΟΑ υπογραμμίζουν χαρακτηριστικά:

 

«Κύριοι πλέον έχετε καταντήσει γραφικοί με όλο αυτό που συμβαίνει το τελευταίο διάστημα. Για άλλη μια φορά η Κρητική φιλοξενία… κέρδισε.

 

Μετά το… έπος του Μυλοποτάμου, για ακόμη μια φορά γίναμε θεατές ενός γηπέδου που μετατράπηκε σε… αρένα.

 

Ποδοσφαιριστής της ομάδας μας δέχτηκε σοβαρό χτύπημα στο κεφάλι με αποτέλεσμα να μεταφερθεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο.

 

Δεν έχουμε το παραμικρό παράπονο με την επίσημη διοίκηση του Ατσαλένιου, αλλά σίγουρα, δεν περιμέναμε να γίνουμε θεατές το συγκεκριμένου συμβάντος, που έφερε το ποδόσφαιρο πολλά χρόνια πίσω».

 

Με τη σειρά του ο ποδοσφαιριστής του Φωστήρα, Πέτρος Καλημέρης έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης:

 

«Μερικές φορές βλέπεις πράγματα και εύχεσαι να μην συμβούν ποτέ σε εσένα. και έρχεται η στιγμή που σε χτυπάει οπαδός στο κεφάλι με ένα σκουπόξυλο και αναρωτιέσαι γιατί ρε άνθρωπε σε μένα.. τι σου έκανα;

 

οι διαιτητές κλείνουν τα μάτια ο παρατηρητής δεν βλέπει τίποτα και οι αστυνομικοί στο ίδιο έργο θεατές.. για άλλη μια φορά.. το έκανα στα ψέματα λένε. Αν τους είχα μπροστά μου θα τους έκανα την εξής ερώτηση. Τι θα κάνανε οι "κύριοι" αυτοί αν κάποιος χτύπαγε το παιδί τους με αυτό τον τρόπο; Θα έκλειναν πάλι τα μάτια και θα λέγανε ότι το κάνει στα ψέματα. Δεν νομίζω..

 

Ο Θεός ευτυχώς είναι μεγάλος και βλέπει».

 

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.