Pasar al contenido principal
dancing

Η απόφαση που κατέστρεψε την καριέρα της πρωταγωνίστριας του Dirty Dancing

 

To 1987 βγαίνει στις κινηματογραφικές αίθουσες μια ταινία που κάνει πάταγο και γίνεται κλασική.

 

Με την αφορμή των 30 χρόνων από την πρώτη προβολή του Dirty Dancing κι ενώ ετοιμάζεται το remake της θα εστιάσουμε στην πολύ άτυχη πρωταγωνίστριά του, Jennifer Grey.

 

H Baby Houseman όπως ήταν το όνομά της στην ταινία εμφανίστηκε στο πλάι του Patrick Swayze (Johnny Castle) ο οποίος «έφυγε» το 2009 νικημένος από την επάρατη νόσο.

 

ena

 

Μετά την μεγάλη επιτυχία της ταινίας κι ενώ όλοι περίμεναν την εκτόξευση της καριέρας της, η Jennifer πήρε μια απόφαση η οποία έμελλε να αποδειχθεί καταστροφική.

 

Έκανε πλαστική στην μύτη της η οποία αντί να βοηθήσει την μετέπειτα πορεία της αντιθέτως την έβλαψε. Όπως άλλωστε τόνισε και η ίδια σε συνέντευξη που έδωσε το 2012: «Μπήκα στο χειρουργείο διάσημη και βγήκα άσημη. Ήταν η πλαστική μύτης από την  κόλαση. Θα είμαι πάντοτε η κάποτε διάσημη ηθοποιός που πλέον κανείς δεν αναγνωρίζει εξαιτίας της επέμβασης στην μύτη μου».

 

grey

H Jennifer Grey σε πρόσφατη φωτογραφία της

 

Μετά την «πλαστική» η Grey έκανε κάποιες τηλεοπτικές δουλειές κι έπαιξε σε δεύτερης διαλογής ταινίας. Όμως η κακοτυχία δεν την είχε εγκαταλείψει…

 

Το 2010 κι ενώ τα φώτα της δημοσιότητας είχαν πέσει ξανά πάνω της λόγω της συμμετοχής της στο “Dancing with the stars”, διαγνώστηκε με καρκίνο του θυροειδούς. Τραγική ειρωνία, η επάρατη νόσος είχε «κτυπήσει την πόρτα» της όπως είχε γίνει και με τον συμπρωταγωνιστή της στο “Dirty Dancing”, Patrick Swayze.

 

pente

 

Ευτυχώς εκείνη κατάφερε να την ξεπεράσει και σήμερα ζει με τον άνδρα της Clark Gregg και την 14άχρονη κόρη τους Στέλλα.

 

 

Η λέξη καρκίνος υπάρχει ήδη μέσα στο κείμενο. Απλά δεν γίνεται να την επαναλαμβάνουμε συνεχώς. Σας ευχαριστούμε πάντως για την παρατήρηση η οποία είναι σεβαστή. 

ματουλα τουμπακαρη (no verificado)

Sáb, 27/05/2017 - 15:43

Η νόσος ΚΑΡΚΙΝΟΣ έχει όνομα! Δέν χρειάζεται να της το αλλάζουμε και να τη λέμε΄΄επάρατη νόσο΄΄, ΄΄το ξορκισμένο΄΄, ΄΄το καταραμένο΄΄, ΄΄το κακό΄΄. που άν ένας άνθρωπος νοσήσει θα πεθάνει ντε και καλά . Υπάρχουν και άλλες νόσοι, που οδηγούν εκεί , γιατί δέν τις λέμε καταραμένες; Είναι κι αυτός μιά νόσος που χρειάζεται νοσηλεία και θεραπεύεται, ναί θεραπεύεται ! Υπάρχουν και εξαιρέσεις, όπως και σε άλλες νόσους, αλλά δέν χρειάζεται να σκεφτόμαστε πάντα τ αρνητικά των παθήσεων. Έτσι έχουν κάνει τον κόσμο να τρέμει από φόβο άν προσβληθεί από καρκίνο κι αυτό είναι που του κόβει τα πόδια..................... Εδώ, όπως και σε κάθε πάθηση, χρειάζεται θάρρος, ελπίδα, στήριξη στον ασθενή κι όχι να τον λέμε ΄΄καταραμένο΄΄...Κι εσύ ΄΄κύριε υγιή, κύριε ατσάλινε , κύριε άνοσε΄΄ έχεις κάνει συμβόλαιο με κάποιον πως ΔΕΝ θ αρρωστήσεις ποτέ;
Άντε λοιπόν, άσε τις άσχημες λέξεις για τους ΄΄άλλους νοσούντες΄΄ γιατί ......ποτέ δέν ξέρεις και δέν σου το εύχομαι............

Añadir nuevo comentario

Plain text

 • No se permiten etiquetas HTML.
 • Saltos automáticos de líneas y de párrafos.
 • Las direcciones de correos electrónicos y páginas web se convierten en enlaces automáticamente.
 • silva
  La deslumbrante belleza de Patience Silva

  Su mirada es preciosa, su esbelto cuerpo es impresionante... Patience Silva enloquece los hombres. 

   

  Disfruta aquí algunas de sus fotos que los hacen delirar...

   

 • elina
  Elina Makrigianni : una belleza griega.

  Sport-chicas.gr comienza su lifestyle de una manera sexy y guapa. Es decir, fotografiando uno modelo caliente gracias a "el mago" de la fotografía Angelos Markellos.