Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
tofalos

ΠΑΤΡΑ: Η Εθνική έπαιξε σε γήπεδο που δεν είχε κλιματιστικά γιατί είχαν κλαπεί!

 

Τραγελαφικά πράγματα συνέβησαν στο κλειστό της Πάτρας όπου η Εθνική ομάδα μπάσκετ έδωσε δύο φιλικά.

 

Η ζέστη ήταν αποπνιχτική με παίκτες και θεατές να πνίγονται στον ιδρώτα και φυσικά στην αγανάκτηση.

 

Μιλώντας o πρόεδρος του ΠΕΑΚ Πάτρας, Νίκος Κανελλάκης,στο thebest.gr τόνισε σχετικά και με την επικοινωνία που είχε με τον υφυπουργό Αθλητισμού:

 

«Ο κύριος Βασιλειάδης ζήτησε να ενημερωθεί για την κατάσταση του κλειστού μετά τα δημοσιεύματα που έφτασαν στα χέρια του. Η μόνη επαφή που έχουμε κάνει εμείς και μάλιστα αρκετό καιρό πριν, είναι με το γενικό γραμματέα αθλητισμού, Ιούλιο Συναδινό για πάρουμε στα χέρια μας την μήνυση που έχει γίνει για την κλοπή του κλιματισμού 7 χρόνια πριν. Αλλά και να ενημερωθούμε για την πορεία του ζητήματος αυτού.

 

Όπως καταλαβαίνετε είναι ένα πολύ σοβαρό ζήτημα. Έγινε κλοπή εκατομμυρίων σε έναν από τους καλύτερους κλιματισμούς για κλειστό γήπεδο. Έχουν περάσει 7 χρόνια. Εμείς προς στιγμήν μόνο εικασίες μπορούμε να κάνουμε προς στιγμήν για το πως «έφυγε» ο κλιματισμός από το γήπεδο, πιθανόν κομμάτι κομμάτι, για το ποιος έκανε τη μήνυσή και όλα τα ζητήματα. Είναι πολύ σημαντικό να έχουμε το φάκελο στα χέρια μας και προς αυτή την κατεύθυνση κινούμαστε. Επαναλαμβάνω, πολύ καιρό τώρα!

 

Όσον αφορά το τουρνουά εμείς προσπαθήσαμε να λύσουμε το πρόβλημα με ημίμετρα. Παραγγείλαμε όλες τις διαθέσιμες, άμεσα, μονάδες που ήταν 12 των 50.000 btu, όμως το κλειστό χρειάζεται 2.500.000 btu να ψυχθεί και όχι 600.000.

 

Μιλάμε για ημίμετρο, το μέτρο που θα πάρουμε θα είναι όταν ολοκληρωθεί το γήπεδο με όλες τις μονάδες», κατέληξε ο Κανελλάκης.

 

 

Πηγή: thebest.gr

 

 

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.