Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
mario petaei kapelo

Πρεμιέρα ανήμερα της επετείου του Πολυτεχνείου για τον αγαπημένο μας μουστακαλή υδραυλικό!

Λίγες ημέρες πριν τη διεξαγωγή της μεγαλύτερης έκθεσης βιντεοπαιχνιδιών, της περίφημης πλέον Ε3, διέρρευσε και η ημερομηνία όπου θα κάνει πρεμιέρα το πρώτο 3d παιχνίδι του Mario για το Nintendo Switch. Aυτή θα είναι η 17 Νοεμβρίου, ένα μήνα σχεδόν πριν αρχίσει η εορταστική περίοδος στα καταστήματα. O Mario θα κυκλοφορήσει παράλληλα σε cartridge , αλλά και σε ψηφιακή μορφή για όποιον θέλει να το κατέβασει από το επίσημο ηλεκτρονικό κατάστημα της Nintendo.

 

Το Super Mario Odyssey υπόσχεται νέες περιπέτειες για τον μουστακαλή υδραυλικό σε καινούριους κόσμους. Για παράδειγμα, όπως είδαμε στο τρέιλερ ο Μάριο φαίνεται να εξερευνεί μια σύγχρονη αμερικανική μεγαλούπολη με ουρανοξύστες, ένα στοιχειωμένο δάσος, μια μικρή κωμοπόλη της Άγριας Δύσης ή ακόμα και ένα τεράστιο πολύχρωμο κήπο.

 

Το gameplay φαίνεται πρωτότυπο,  και η ελευθερία κινήσεων απεριόριστη,ενώ επίσης ο αγαπημένος μας υδραυλικός έχει ανακαλύψει καινούριες κινήσεις όπως το πέταγμα του καπέλου του. Φυσικά, απομένει να δούμε όλες αυτές τις υποσχέσεις στη πράξη. Προς το παρόν θα κάνουμε υπομονή έως τις 17 Νοεμβρίου έχοντας για μοναδικό μας αποκούμπι το τρέιλερ του παιχνιδιού...

 

 

 

 

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.