Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
epo

Ο πίνακας των... εκκαθαρίσεων

Γενναίο «κούρεμα» στον πίνακα διαιτητών της Super League, από τη νέα ΚΕΔ των Περέιρα, Τριτσώνη, Κουκουλάκη, η οποία έθεσε στο χρονοντούλαπο της διαιτητικής ιστορίας το 50% όσων ήταν στον πίνακα.

 

Με άλλες λέξεις εκτός βρέθηκαν 16 διαιτητές, σε μια μεγάλη εκκαθάριση που επρόκειτο να γίνει τον περασμένο Νοέμβριο από τους Μπίκα, Τσαχειλίδη, Καλύβα, αλλά λόγω των γνωστών γεγονότων, πήρε αναβολή κάποιων μηνών.

 

Στην πρώτη κατηγορία των «κομμένων» είναι αυτοί οι οποίοι παρότι ήταν στον πίνακα δεν διαιτήτευσαν κανέναν αγώνα κατά την περσινή περίοδο.

 

Παππάς, Σπάθας, Δημητρόπουλος και Γιάχος. Οι τρεις τελευταίοι αντιμετωπίζουν κατηγορίες από την ποινική δικαιοσύνη στο πλαίσιο την υπόθεσης της «εγκληματικής οργάνωσης» στο ποδόσφαιρο, ενώ ο Γιάχος, επιπρόσθετα, δεν κατάφερε να περάσει τα αγωνιστικά τεστ.

 

Στη δεύτερη κατηγορία είναι όσοι απέτυχαν να περάσουν τα αγωνιστικά τεστ που πραγματοποιήθηκαν την περασμένη εβδομάδα Πρόκειται για τους Δελφάκη, Λαμπρόπουλο και Τίκα. Αντίθετα, ο Γκράνας, που επίσης δεν κατάφερε να περάσει τα τεστ διατηρήθηκε στον πίνακα με την προϋπόθεση ότι θα τα καταφέρει στη δεύτερη ευκαιρία που θα του δοθεί, ενώ στο πίνακα συμπεριλήφθηκε και ο Θάνος που δεν έτρεξε στα τεστ με την προϋπόθεση ότι θα τα περάσει.

 

Στην τρίτη κατηγορία ανήκουν οι Κύζας, Μήτσιος, Φουκάκης, Πουλημάς, Σελίμος, Κιοτζένης, Φωτιάδης, Γιαννουλάκης και Βοσκάκης, ο οποίοι είτε είχαν προκαλέσει αρνητικά σχόλια με τις αποφάσεις τους, είτε κρίθηκε από την ΚΕΔ ότι δεν έπρεπε να συνεχίσουν, αν και ορισμένοι εξ’ αυτών είχαν μόλις μία σεζόν στη «μεγάλη» κατηγορία και ίσως να άξιζαν μία… δεύτερη ευκαιρία.

 

 

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.