Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
skaki

Πρώτη στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα η σκακιστική ακαδημία Χανίων, 6ος ο ΟΦΗ

 

Στο Πανελλήνιο ομαδικό σκακιστικό πρωτάθλημα παίδων-κορασίδων που έλαβε χώρα στη Θεσσαλονίκη, η σκακιστική ακαδημία Χανίων κατέκτησε την 1η θέση (για 2η συνεχή χρονιά) ενώ την 6η σε σύνολο 18 ομάδων κατέκτησε ο ΟΦΗ.

 

Πρέπει να σημειωθεί ότι από τις έξι πρώτες ομάδες που πήραν απευθείας την πρόκριση για το πανελλήνιο πρωτάθλημα του 2017 δύο είναι από την Κρήτη (Σ.Α.Χανίων και ΟΦΗ), μία από τη Θεσσαλονίκη-Χαλκιδική (Σ.Α.Συκεών-Νεάπολης), μία από Αττική (Ε.Ο.Α.Ο. Φυσιολάτρης Νίκαιας), μία από Δυτική Ελλάδα (Σ.Π.Ζ.Κέρκυρας) και μία από Ανατολική Μακεδονία και Θράκη (Σ.Ο.Καβάλας).

 

skaki

 

Η απευθείας πρόκριση των δύο ομάδων από την Κρήτη δίνει την δυνατότητα σε μια επιπλέον ομάδα της Κρήτης να αγωνιστεί την επόμενη χρονιά στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα.

 

Οι διοικούντες του ΟΦΗ μετά την κατάκτηση της 6ης θέσης στο Πανελλήνιο αυτό πρωτάθλημα εξέδωσαν ανακοίνωση στην οποία αναφέρουν χαρακτηριστικά… 

 

«Η καθιέρωση του ΟΦΗ στην ελίτ του ελληνικού νεανικού σκακιού επιβεβαιώνει με τον καλύτερο τρόπο την πολύ καλή δουλειά που γίνεται στα τμήματα υποδομής από όλους τους προπονητές του σκακιστικού τμήματος.

 

Με την ευκαιρία θα πρέπει να απευθύνουμε για ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Δήμο Ηρακλείου και ιδιαίτερα στον ΔΟΠΑΦΜΑΗ για την στήριξη που παρέχει στο ηρακλειώτικο σκάκι και ειδικότερα στις ομάδες παίδων-κορασιδων που εκπροσωπούν την πόλη μας σε πανελλήνιο επίπεδο».

 

ΚΩΣΤΑΣ ΠΕΛΕΚΑΝΟΣ             

 

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.