Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
lia

Η Δώρα Σατολιά παρουσιάζει μεγάλο διεθνές Φεστιβάλ Χορού στην Ιταλία!

 

Οι μεγάλες αξίες αναγνωρίζονται διεθνώς!

 

Μια μεγάλη τιμητική πρόσκληση δέχθηκε η Νο 1 παραγωγός και διοργανώτρια αθλητικού χορού στην Ελλάδα Δώρα Σατολιά η οποία θα παρουσιάσει τον διεθνή διαγωνισμού χορού στο Μπάρι της Ιταλίας! Η επίσημη πρόσκληση πραγματοποιήθηκε στις αρχές Ιουνίου από την επαγγελματική ομοσπονδία αθλητικού χορού Ιταλίας (FIDA) και τους διοργανωτές - προπονητές Alessio και Cosmo Tattoli. 

 

ena

 

Η διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί στις 20 Ιουλίου 2018 και σε αυτήν θα συμμετάσχουν 300 χορευτικά ζευγάρια παγκοσμίου εμβέλειας τα οποία θα διαγωνιστούν στο παρκέ με τόλμη και φιλοδοξία για την πρωτιά!

 

dyo

 

Δεν είναι η πρώτη φορά που η πολυτάλαντη Δώρα Σατολιά μας κάνει περήφανους αντιπροσωπεύοντας την χώρα μας με τον καλύτερο τρόπο στο εξωτερικό, καθώς οι διακρίσεις της είναι πολλαπλές στον καλλιτεχνικό τομέα ως πρώην σολίστ πιάνου παγκοσμίου φήμης και νυν πρωτοποριακή παραγωγός εκδηλώσεων αθλητικού χορού στην Ελλάδα! 

 

tria

 

Από τις σημαντικές διακρίσεις της είναι η βράβευσή της από την Ένωση Ελλήνων Βορείου Αμερικής σε ηλικία μόλις 21 ετών για την προσφορά της στην τέχνη και τον Ελληνικό Πολιτισμό καθώς και πολλαπλές συστατικές επιστολές από το Υπουργείο Πολιτισμού με την υπογραφή του Μίκη Θεοδωράκη για παρουσίαση συναυλιών στις Η. Π. Α!

 

te

 

Και έπεται συνέχεια...

 

exi

 

 

 

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.