Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
regge

Το «Reggae Vibes music festival» για 11η χρονιά στην παραλία Αλμυρού Κρήτης

 

Το «Reggae Vibes  music festival» για 11η συνεχόμενη χρονιά ετοιμάζεται να «αγκυροβολήσει» το Σάββατο το βράδυ στο καθιερωμένο σημείο συνάντησης, την παραλία του Αλμυρού.

 

Η διοργάνωση αναμένεται να προσφέρει στους λάτρεις και τους φίλους της Reggae και της Dub μουσικής σκηνής την δυνατότητα να απολαύσουν τους αγαπημένους ήχους τους από σπουδαίους καλλιτέχνες από το εξωτερικό με μεγάλες επιτυχίες στα διεθνή charts και συνεχείς συμμετοχές σε φεστιβάλ παγκόσμιου βεληνεκούς.

 

Το φεστιβάλ αποτελεί ένα μουσικό δρώμενο, που χρόνο με το χρόνο απολαμβάνει και μεγαλύτερης αναγνώρισης, αποδοχής και συμμετοχής από τον κόσμο όχι μόνο από τον Άγιο Νικόλαο και το Νομό Λασιθίου, αλλά και από όλη την Κρήτη και την Ελλάδα και προσδίδει κάθε Αύγουστο έναν διαφορετικό «αέρα» στην ευρύτερη περιοχή του Αγίου Νικολάου.

 

Παράλληλα έχει και έναν έντονο κοινωνικό χαρακτήρα, αφού για ακόμη μια χρονιά τα έσοδα της βραδιάς θα διατεθούν για τις ανάγκες της Ένωσης Γονέων και Φίλων Α.μεΑ. Επαρχίας Μεραμβέλλου.

 

Το πρόγραμμα

 

Στο κυρίως πρόγραμμα του «ReggaeVibes musicfestival» το Σάββατο το βράδυ θα εμφανιστούν οι «SkarraMucci», «KRAK in DUB», «ProfessorSkank» και «SKG’sDubAlliance» ενώ οι «DaddyVertigo&Djtzinas» με ήχους Reggae, Dub&Ragga θα αναλάβουν να «ζεστάνουν» και να «προθερμάνουν» το κοινό πριν το κυρίως «πιάτο» της βραδιάς. Οι πόρτες ανοίγουν στις 9 το βράδυ.

 

Κοινωνική ευαισθησία

 

«Φέτος», δηλώνει ο καλλιτεχνικός διευθυντής του φεστιβάλ Στέφανος Πατεράκης («ProfessorSkank»), «οι καλλιτέχνες που θα έρθουν στον Άγιο Νικόλαο είναι ακόμη πιο γνωστοί από τις προηγούμενες χρονιές και έρχονται μάλιστα για πρώτη φορά ώστε να παίξουν στην Κρήτη.

 

Πριν από 10- 11 χρόνια αρχίσαμε κάνοντας ένα απλό beachparty. Βλέποντας την απήχηση που υπήρχε από τον κόσμο, από πολλές πόλεις, είπαμε να το στήσουμε πιο καλά και πιο επαγγελματικά.

Παράλληλα αποφασίσαμε πάντα τα έσοδα να δίνονται στην Ένωση Γονέων και Φίλων Α.μεΑ. Επαρχίας Μεραμβέλλου».

 

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.