Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
niko

Η απάντηση του Συνδέσμου Eλλήνων προπονητών σε Νίκο Παππά

 

 

Μετά τον ΠΣΑΚ ήρθε και η σειρά του ΣΕΠΚ να εκδώσει ανακοίνωση με την οποία εξέφρασε την αντίθεσή του για όσα δήλωσε ο Νίκος Παππάς σχετικά με τον Θανάση Σκουρτόπουλο, σε συνέντευξη του σε ραδιοφωνικό σταθμό.

 

Ο γκαρντ του Παναθηναϊκού είχε πει… «Ποιος Σκουρτόπουλος» και ο Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης, έδωσε και αυτός τη δική του απάντηση στις δηλώσεις αυτές.

 

Στην ανακοίνωση του Συνδέσμου τονίζονται τα εξής:

«Ο καθένας μπορεί να διατηρεί την άποψη του και να την εκφράζει όπως επιθυμεί. Είναι δικαίωμα κατοχυρωμένο από το Σύνταγμα και μπολιασμένο με το πνεύμα της δημοκρατίας. Ακόμη κι αν το ίδιο το άτομο που την εκφράζει φάσκει και αντιφάσκει, μιλώντας τη μια για την προπονητική προσφορά και τις ικανότητες των Ελλήνων προπονητών και την άλλη δυσφημίζοντας τον ομοσπονδιακό τεχνικό, Θανάση Σκουρτόπουλο.

 

Ο ίδιος άνθρωπος εξήρε τον προπονητή που έβγαλε το καλύτερο από τους παίκτες του, έστω κι αν δεν ήταν "οι καλύτεροι" και από την άλλη απαξίωσε το ταλέντο και την προσφορά συναθλητών, καθώς και τις ικανότητες και τον επαγγελματισμό των προπονητών της Εθνικής.

 

Άποψη του και δικαιώματα του. Όπως είναι δικαίωμα και του Συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης να εκφράσει την αντίθεση με τέτοια λεγόμενα και τρόπο σκέψης, με οποιαδήποτε προσπάθεια υποβάθμισης του θεσμού του προπονητή και οποιαδήποτε αστοιχείωτη και άδικη επίθεση προς οποιοδήποτε μέλος του.

 

Θα πρέπει άπαντες να συμμεριστούν τι πρεσβεύει η Εθνική μας ομάδα, η οποία οφείλει να τυγχάνει υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, όποια κι αν είναι τα πρόσωπα που την απαρτίζουν, την απόλυτη υποστήριξη μας».

 

 

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.