Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
savvis

«Ερυθρόλευκη» σιγουριά για διπλό μηδενισμό ΠΑΟΚ και ΑΕΚ

 

Σίγουροι δείχνουν οι άνθρωποι της ΠΑΕ Ολυμπιακός, αλλά και το νομικό τμήμα των Πειραιωτών για διπλό μηδενισμό και αφαίρεση βαθμών των ΠΑΟΚ και ΑΕΚ, για τα όσα έλαβαν χώρα στο ντέρμπι της Τούμπας.

 

Με τα όσα αναφέρει το ένθετο «ΓΑΥΡΟΣ» της εφημερίδας «ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ” O Ολυμπιακός θεωρεί πως με όσα γράφει το φύλλο αγώνα ο ΠΑΟΚ κινδυνεύει με αφαίρεση βαθμών μέχρι και υποβιβασμό λόγω της εισβολής με όπλο του Ιβάν Σαββίδη στον αγωνιστικό χώρο, αλλά και της συμπεριφοράς του Λούμπος Μίχελ. Παράλληλα στο ρεπορτάζ υπογραμμίζεται πως και η ΑΕΚ πρέπει να τιμωρηθεί και αυτή ακόμα και με -10 με όσα γράφτηκαν στο Φ.Α. και της μη συνέχισης του αγώνα.

 

Ο «ΓΑΥΡΟΣ» τονίζει πως ο ΚΑΠ (παράγραφος 4 του άρθρου 21) προβλέπει τιμωρία και των δύο ομάδων για το ίδιο ματς και περιμένει ΠΑΟΚ και ΑΕΚ να τιμωρηθούν με μηδενισμό και αφαίρεση βαθμών.

 

«Εάν ο αγώνας δεν τελέστηκε ή δεν έληξε με υπαιτιότητα και των δύο ομάδων δεν προσμετράτε για την έκτιση ποινών για καμία από τις ομάδες και οι ως άνω ποινές επιβάλλονται και στις δύο ομάδες», αναφέρει ο ΚΑΠ.

 

 

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.