Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
pantaze

Το fashion brand Magdalene D ντύνει την γνωστή παρουσιάστρια Μαρία "Iron Barbie" Πανταζή

 

Την ποιότητα που αναζητούσε, βρήκε στο fashion brand Magdalene D, η γνωστή παρουσιάστρια Μαρία «Iron Barbie” Πανταζή.

 

ena

 

Η designer tou brand είναι πολλά χρόνια άνθρωπος της τηλεόρασης με έντονες καλλιτεχνικές ανησυχίες και συνεχίζει να δημιουργεί στο χώρο της μόδας.

 

dyo

 

Πρόκειται για ένα brand με έντονα καλλιτεχνικά στοιχεία που έχει στόχο την υψηλή ποιότητα, τόσο στη ραφή και τα υφάσματα, όσο και στην σχεδιαστική ιδιαιτερότητα.

 

tria

 

Στυλ που ταιριάζει απόλυτα στην παγκόσμια πρωταθλήτρια του Κ-1 για τις τηλεοπτικές της εμφανίσεις στην εκπομπή «Μη μου πεις» του High tv καθώς και στις παρουσιάσεις αγώνων που κάνει....

 

tesse

 

Η Magdalene D μας περιέγραψε με λίγα λόγια το πλάισιο μέσα στο οποίο κινείται για δημιουργήσει: 

 

pentes

 

"Ζω και δημιουργώ σε έναν έντονα εικαστικό χώρο που η παρουσία της τέχνης είναι διάχυτη. Τα ρούχα απευθύνονται στη γυναίκα που αγαπάει την ποιότητα. Θέλει να είναι κομψή από το πρωί ως το βράδυ αλλά και να είναι μοναδική. 

 

exi

 

Η μαζική παραγωγή δεν αφορά το brand γι' αυτό όλα τα ρούχα είναι χειροποίητα και οι συλλογές φτιάχνονται σε περιορισμένες ποσότητες. Αυτές οι λίγες λέξεις περιγράφουν με ακρίβεια τον τρόπο που δουλεύω. Μ’αρέσει να φτιάχνω ρούχα μοναδικά, εμπνευσμένα, με στιλ, όχι μαζικά. Μ’αρέσει να χρησιμοποιώ υφάσματα ποιότητας, να τα ράβω, να τα αγγίζω, να τα μυρίζω. 

 

oxte

 

Μ’αρέσει το κάλεσμα της έμπνευσης όταν κολυμπὠ στην ανοιχτἠ, γαλἀζια θἀλασσα. Μ´αρέσουν οι άγρυπνες νύχτες που οδηγούνται από την εμμονή μου να τελειώσω μια δημιουργία. Αγάπη, πάθος, χαρά, αισθησιασμός, είναι η αύρα των ρούχων μου. Θα ήθελα να τη μοιραστώ μαζί σας.

Magdalene D"

 

www.magdalened.com/el/e-shop/

http://instagram.com/magdalene_d

https://www.facebook.com/www.MagdaleneD/

 

efta

 

ennia

 

deka

 

enteka

 

dwdeka

 

tessera

 

pente

 

exi

 

efta

 

 

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.