Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
takhs

«Στάζει μέλι» για τον ΟΦΗ ο Κώστας Χανιωτάκης

 

 

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για την ομάδα του ΟΦΗ και το έργο που γίνεται στους «ασπρόμαυρους» ο παλαίμαχος τερματοφύλακας, Κώστας Χανιωτάκης, στη συνέντευξη που παραχώρησε στον «Athletic Radio 104,2».

 

Αναφερόμενος αρχικά στη φετινή πορεία του ΟΦΗ, ο παλαίμαχος πορτιέρο των Κρητικών επεσήμανε:

«Κάποια στιγμή, ίσως, όλοι προβληματιστήκαμε και απογοητευτήκαμε. Όμως μίλησε η καρδιά και η ψυχή αυτής της ομάδας όπως μίλησε η καρδιά και η ψυχή των παιδιών που την απαρτίζουν ώστε να φτάσουμε στο σημείο να λέμε ότι 99% έχει επιτευχθεί ο στόχος. Ξεκίνησε δύσκολα, πέρασε μέσα από «Συμπληγάδες» όμως πιστεύω ότι τα παιδιά και με πρωτεργάτη τον φίλο μου το Νίκο τον Παπαδόπουλο, τα κατάφερε και δικαίως».

 

Για το ότι ο ΟΦΗ κατάφερε να βρίσκεται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας τόνισε:

«Αν βγάλουμε έξω τα εξωαγωνιστικά προβλήματα, όσο περνούσε ο καιρός τόσο καλύτερος γινόταν. Αγωνιστική με αγωνιστική η ομάδα εμφανιζόταν καλύτερη. Για αυτόν τον λόγο, αυτήν την στιγμή ο ΟΦΗ είναι πρώτος. Κυκλοφορούσε σωστά, είχε ευχέρεια στο σκοράρισμα και λέω ότι είναι πρώτος δικαίως γιατί παίζει πολύ καλά και κερδίζει τα παιχνίδια όχι τόσο με την εύνοια της τύχης αλλά με τις δικές του ικανότητες».

 

Στεκόμενος στην παρουσία του κόσμου δήλωσε:

«Όλοι έβλεπαν ότι ο κόσμος ήταν γύρω και μπορούσε να στηρίξει την ομάδα. Είναι μια αλυσίδα που αν δεν σπάσει, φέρνει τα ανάλογα αποτελέσματα».

 

Αναφερόμενος τέλος στο βάρος που πρέπει να πέσει στα τμήματα υποδομής, ο Χανιωτάκης υπογράμμισε:

«Αυτό έπρεπε να έχει γίνει ήδη. Μια ομάδα πρέπει να στηρίζεται στις ακαδημίες της. Αντιλαμβάνομαι ότι τα οικονομικά είναι δύσκολα αλλά θα άξιζε ένα μέρος του μπάτζετ, ας μην πάρεις έναν παίκτη και να τα δώσεις στις ακαδημίες. Είναι κάτι που θα σου αποδώσει στο μέλλον. Δεν μπορεί μια ομάδα να προχωρήσει χωρίς να έχει ακαδημίες».

 

 

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.