Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
xinopoulos

Το κερδισμένο… στοίχημα Χηνόπουλου, η αναγνώριση και η πρόκληση του δήμου

 

Έβαλε στοίχημα και το κέρδισε… Ο λόγος για τον πλοιοκτήτη και ιδιοκτήτη της «Cretan Daily Cruises», Θανάση Χηνόπουλο, ο οποίος το καλοκαίρι του 2017 και ενώ τα χρονικά περιθώρια πίεζαν τον ΟΦΙ, είπε το μεγάλο «ναι», ανέλαβε τις τύχες του συλλόγου και δικαιώθηκε πανηγυρικά.

 

Ο ΟΦΙ έχει κερδίσει πλέον το σεβασμό όλων των ποδοσφαιρόφιλων ανεξαρτήτως οπαδικών προτιμήσεων. Διεκδικεί με αξιώσεις το όνειρο της ανόδου στη FootballLeague, είναι κάτοχος του Κυπέλλου Ερασιτεχνών ενώ αγωνίζεται για πρώτη φορά στην ιστορία του στους ομίλους του Κυπέλλου Ελλάδας.

 

Η νέα πρόκληση αλλά και το νέο… στοίχημα για τον Θανάση Χηνόπουλο είναι αυτό της δημαρχίας στην Ιεράπετρα. Μπορεί αρκετοί στην αρχή στην πόλη της Ιεράπετρας να τον είδαν με… μισό μάτι, κατάφερε όμως μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα να κερδίσει το σεβασμό και την καθολική αναγνώριση. Μία αναγνώριση η οποία έπαιξε καταλυτικό ρόλο στην απόφαση του για κάθοδο στις επικείμενες δημοτικές εκλογές.

 

Τώρα που ο ίδιος ο Θανάσης Χηνόπουλος ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την υποψηφιότητα του, θα τρέξουν και οι εξελίξεις σε όλα τα επίπεδα. Για σήμερα Τετάρτη υπάρχει μάλιστα προγραμματισμένο Δ.Σ. στους «ασπρόμαυρους», στο οποίο ο κ. Χηνόπουλος αναμένεται να ενημερώσει τα υπόλοιπα μέλη του διοικητικού συμβουλίου για όλες τις τελευταίες κινήσεις.

 

Καμία περίπτωση

 

Εκεί, σύμφωνα με πληροφορίες θα ξεκαθαρίσει σε όλους τους τόνους και προς όλες τις κατευθύνσεις πως δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση να βάλει σε… δεύτερη μοίρα τον ΟΦΙ και πολύ περισσότερο να αποχωρήσει από αυτόν, εάν εκλεγεί στον δημοτικό «θώκο» στις επικείμενες εκλογές.

 

Ο ίδιος άλλωστε σε ανύποπτο χρόνο έχει πει πως ο ΟΦΙ είναι η μεγάλη του αγάπη και θέλει να τον δει να ανεβαίνει ακόμη ψηλότερα. Η πρόκληση που ανοίγεται μπροστά του είναι μεγάλη, όμως ο Θανάσης Χηνόπουλος έχει αποδείξει με έργα και όχι με λόγια ότι μπορεί να πετυχαίνει με ότι καταπιάνεται.

 

Όσο για την ανάμειξή του με την τοπική αυτοδιοίκηση, δεν είναι η πρώτη φορά που θα ασχοληθεί. Τα τελευταία χρόνια έχει εκλεγεί δημοτικός σύμβουλος στο Δήμο Πλατανιά Χανίων καθώς και την τελευταία διετία πρόεδρος στο δημοτικό συμβούλιο.

 

Κατά την ενεργό παρουσία του αυτή την τελευταία 2ετία στην πόλη της Ιεράπετρας, έχει αναπτύξει έντονη κοινωνική δράση με σπουδαίες δωρεές και χορηγίες σε ιδρύματα και φορείς της περιοχής ενώ η πόρτα στο γραφείο του είναι πάντα ανοιχτή για όλους… .

 

ΚΩΣΤΑΣ ΠΕΛΕΚΑΝΟΣ

 

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.