Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
kiassos

Το μήνυμα του Κώστα Κιάσσου στο facebook για τον μικρό Γιώργο

 

Στις 6 Απριλίου στη Νεάπολη Λασιθίου όλοι θα είναι εκεί… . Για τον μικρό Γιώργο και τον αγώνα αγάπης που έχει προγραμματιστεί με το παρών να δίνουν ποδοσφαιριστές από την Εθνική του 2004.

 

Ο ποδοσφαιριστής του ΟΦΗ Κώστας Κιάσσος μέσω της προσωπικής του σελίδας  στο «facebook» θέλησε να στείλει το δικό του μήνυμα ευαισθητοποίησης σε όλη την φίλαθλη κοινωνία του Μεραμπέλλου, του Λασιθίου και όλης της Κρήτης και καλεί όλον τον κόσμο να δώσει το παρών σε αυτόν τον τόσο σημαντικό αγώνα.

 

Ο Κώστας Κιάσσος τονίζει πόσο σημαντικό είναι όλοι να σταθούν δίπλα στον μικρό Γιώργο και στην οικογένειά του στον αγώνα που δίνουν καθημερινά για την αποθεραπεία και την αποκατάσταση της υγείας του, προαναγγέλλοντας πως θα είναι και αυτός εκεί στη Νεάπολη μαζί με τα υπόλοιπα αστέρια του ελληνικού ποδοσφαίρου που θα βρίσκονται επίσης στην ιστορική έδρα του Δήμου Αγίου Νικολάου.

 

Οι παίκτες που θα παίξουν για τον μικρό Γιώργο στις 6 Απριλίου στη Νεάπολη θα είναι μεταξύ άλλων οι (Μπασινάς, Καραγκούνης, Κατσουράνης, Κυργιάκος, Νιόπλιας κ.ά.).

 

Ο φιλικός αυτός αγώνας θα διεξαχθεί υπό την αιγίδα της ΑΕ Νεάπολης και του ΠΣΑΠ με τη συνδιοργάνωση των Α Ο Βραχασίου, Αναπτυξιακό Σύλλογο Σισίου, Μορφωτικό Σύλλογο Μιλάτου, Πολιτιστικό Σύλλογο Βραχασίου «Ο ΑΝΑΥΛΟΧΟΣ», Αγροτικό Συναιτερισμό Βραχασίου, Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων Δημ. Σισίου, Σύλλογο Γυναικών Οροπεδίου Λασιθίου «ΡΕΑ», Σύλλογο Γυναικών Μαλίων, Πολιτιστικό Σύλλογος Μαλίων, «Ξυνόχοντρος και Μουζουδιά».

 

ΚΩΣΤΑΣ ΠΕΛΕΚΑΝΟΣ

 

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.