Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
dogtracks

Τα αγγλικά κυνοδρόμια όπου διεξάγονται οι κούρσες (μέρος 1ο)

Οι κυνοδρομίες του ΟΠΑΠ διεξάγονται σε 18 κυνοδρόμια ανά την Αγγλική επικράτεια. Πρέπει να τονίσουμε ότι τα περισσότερα από τα στάδια των κυνοδρομιών, εκτός από τις κερκίδες και τους αγωνιστικούς χώρους διαθέτουν και καφετέριες, εστιατόρια και αθλητικές εγκαταστάσεις  έτσι ώστε να προσελκύσουν τον επισκέπτη για να περάσει ευχάριστα τον χρόνο του. Ας τα δούμε αλφαβητικά ένα ένα.

 

bellevue2

 

Belle Vue  :   Από τα πιο γνωστά και ιστορικά κυνοδρόμια της Αγγλίας, βρίσκεται στη πόλη του Μάντσεστερ και έχει χωρητικότητα 4300 θεατών. Στο συγκεκριμένο στάδιο διεξήχθη ο πρώτος σύγχρονος αγώνας κυνοδρομιών (1926) και καθιερώθηκε ο αριθμός των συμμετεχόντων σκυλιών να είναι 6. Οι αγώνες στο Βelle Vue διεξάγονται Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο.

 

bellevue4

 

Crayford :  Eίναι και αυτό ένα ιστορικό κυνοδρόμιο , χτισμένο στα περίχωρα του Ανατολικού Λονδίνου και έχει χωρητικότητα 1.200 θέσεων. Το 1986 , υπό την ιδιοκτησία της Ladbrokes, ξανακτίστηκε και έκτοτε χρησιμοποιείται στη σύγχρονη μορφή του. Οι αγώνες διεξάγονται Τρίτη και Πέμπτη μεσημέρι , Παρασκευή βράδυ και Σάββατο όλη μέρα σχεδόν.

 

crayford7

 

Hall Green :  Κτισμένο στη βιομηχανική πόλη του Μπέρμινγχαμ και συγκεκριμένα στο νοτιοανατολικό του τμήμα, είναι και αυτό ένα από τα ιστορικότερα στάδια κυνοδρομιών. Προπολεμικά διεξάγονταν και αγώνες μοτοσυκλετών στον ίδιο χώρο.  Η χωρητικότητά του πλέον έχει μειωθεί και είναι μάξιμουμ 3 χιλιάδες θεατές. Συνηθέστερες ημέρες αγώνων είναι η Τρίτη, η Παρασκευή και το Σάββατο.

 

hallgreen6

 

 

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.