Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
λοθκασ

Τα προγνωστικά του Βαγγέλη Λουκά για τις ιπποδρομίες της 21/1

 

Καλημέρα και καλή επιτυχία στο σημερινό πρόγραμμα που φαίνεται οτι κρύβει κάποιες εκπλήξεις.

 

Πάμε λοιπόν στην πρώτη ιπποδρομία οπού η Ματιλντας Λο δείχνει ικανή να απειλήσει την πρωτοεμφανιζόμενη Σανμπεϊκντ. Χαρυαννας Σηκρετ και Λιλλυπουτ περνούν σε δεύτερη μοίρα.

 

Στην δεύτερη ιπποδρομία η Μπλου Μουν Ράιζιγκ θα προσπαθήσει δια της φυγής να διασωθεί αλλά η φορμαρισμένη Πέννυ Γουέιτ, η ΝτιμπινγκΝταϊβιγκ και η Σνοου Γουέϊ δεν αποκλείεται να την απειλήσουν στα τελευταία μέτρα.

 

ωαγ

 

Ο Βερτικαλ μπορεί να οδηγήσει και να... εξαφανιστεί στην τρίτη κούρσα. Ο Ταραγκον και ο Σισκο Μπόϋ μπορούν να τον πλησιάσουν στα τελευταία μέτρα, ενώ η έκπληξη μπορεί να γίνει από τον Εινμιρ.

 

Στην τέταρτη ιπποδρομία, η πρωτοεμφανιζόμενη Αντζυς Γκερλ είναι πολύ ανώτερη και μπορεί να απειλήσει την Σίντερς, την Πρίνσεζ Μομοκα και την Περσεφόνη που είναι και πιο πεπειραμένη στο Μαρκόπουλο.

 

Σέϊνσατστ και Λιουάμυ θα μονομαχήσουν στην πέμπτη κούρσα. Νταμπάρτον Ροκ και Λεβαδειακός για τις υπόλοιπες διακριτικές θέσεις.

 

Ο Ενυ Γκεστ απειλεί τον Ελα Αοα Μου, τον Ιμσιζ Λιτλ Μπρο και τον Μοντρ Τζοουνς στην έκτη ιπποδρομία

 

Και τέλος στο φινάλε της ημέρας ο Τζούνιπερ υπερέχει και θα υπερισχυσει του Σοτγκαν Σταρτ, του Μπιγκ Χαρτ και του Σόου Μη Δε Λαϊν.

 

 

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.