Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
sl2

Εκρυθμη η κατάσταση στη Super League

Η αναδιανομή των εσόδων από τα τηλεοπτικά δικαιώματα έχει φέρει… γκρίνια μεταξύ των ομάδων στη Super League.

 

Είναι γνωστό ότι οι «μικρομεσαίες» ομάδες βάζουν θέμα αναδιανομής των τηλεοπτικών εσόδων, ώστε το 50% να κατανέμεται βάσει της εμπορικότητας και το άλλο 50% βάσει της βαθμολογικής κατάταξης αντί του 60% - 40%, αντίστοιχα, που ισχύει σήμερα.

 

Οι «μεγάλοι» (Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ)  διαφωνούν και αυτό έχει προκαλέσει μία φανερή πλέον ένταση, η οποία αναμένεται να επανεπιβεβαιωθεί στο προσεχές ΔΣ.

 

Ξάνθη και ΑΕΛ θέτουν επιτακτικά το θέμα της αναδιανομής των τηλεοπτικών εσόδων, ενώ ο Παναιτωλικός θέτει ακόμα και θέμα αναδιανομής των χρημάτων που παίρνουν από την UEFA οι ομάδες που συμμετέχουν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, μία πρόταση που είχε κάνει στο πρόσφατο παρελθόν και η ΑΕΚ.

 

Μάλιστα, οι «μικρομεσαίες» ομάδες ζητούν από τον πρόεδρο της Super League, Γ. Στράτο να προχωρήσει στην αναδιανομή βάσει ομόφωνης απόφασης, που ελήφθη τον περασμένο Απρίλιο, την οποία όμως δεν αναγνωρίζει ο Παναθηναϊκός, ο οποίος, όπως και οι υπόλοιποι “μεγάλοι”, που διαφωνούν, τονίζουν ότι για να γίνει αναδιανομή πρέπει να υπάρξει ομοφωνία.

 

Η κατάσταση είναι τέτοια ώστε δεν αποκλείεται να υπάρξουν αντιδράσεις που θα προκαλέσουν αίσθηση και έκπληξη...

 

 

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.