Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
lebhs

Τα πρώτα λόγια Λεμπιδάκη μετά την απελευθέρωση του

 

Ελεύθερος μετά από επιχείρηση της Αστυνομίας είναι πλέον ο επιχειρηματίας Μιχάλης Λεμπιδάκης, του οποίου η περιπέτεια είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο όλους αυτούς τους τελευταίους 6 μήνες.

 

Ο Μιχάλης Λεμπιδάκης εντοπίστηκε αλυσοδεμένος σε εγκαταλελειμμένη μάντρα αυτοκινήτων στη γέφυρα της Ζουρίδας στον κόμβο Ατσιπόπολου, το πρωί της Δευτέρας (2/10).

 

Στα πρώτα του λόγια μετά την απελευθέρωση του ο επιχειρηματίας τόνισε «Ευχαριστώ τον αστυνομικό διευθυντή και τους άλλους αστυνομικούς της Κρήτης που έκαναν τη δουλειά τους με ακρίβεια και μυστικότητα».

 

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας, στις πρώτες του δηλώσεις μετά την επιχείρηση της ΕΛΑΣ για την απελευθέρωση του επιχειρηματία, στάθηκε στην επιτυχία των Αρχών ενώ αναφερόμενος στον Μιχάλη Λεμπιδάκη τόνισε πως είναι καταβεβλημένος αλλά ανακουφισμένος.

 

Συγκεκριμένα δήλωσε: «Έχουν συλληφθεί 8 απαγωγείς και αναμένονται και άλλες συλλήψεις. Όταν υπάρχει συνεργασία με την οικογένεια μπορεί και ο άνθρωπος να είναι σώος και να μην δοθούν λύτρα, όπως συνέβη στην περίπτωση του Μιχάλη Λεμπιδάκη. Είναι καλά στην υγεία του, είναι μεγάλη χαρά για όλους μας».

 

Όσον αφορά την ταυτότητα των δραστών ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη τόνισε ότι «θα το δούμε αν ήταν υπεράνω υποψίας, μπορεί να βρούμε και άλλους συνεργούς».

 

 

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.