Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
konsta

Β. Κωνσταντίνου: «Να δώσουμε πίστωση χρόνου, το πρότζεκτ τρέχει»

 

Αισιόδοξος όσον αφορά την αλλαγή… σκυτάλης στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός, εμφανίστηκε με δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό «Arena 89,4» ο Βασίλης Κωνσταντίνου.

 

Αναλυτικά ο πρόεδρος του «τριφυλλιού» μίλησε για:

Tην κατάσταση στον Παναθηναϊκό:

«Έχουν μπει σε σειρά κάποια πράγματα στο αγωνιστικό κομμάτι σε ένα πλάνο, η ομάδα προπονείται έδωσε το πρώτο της φιλικό παιχνίδι. Δεν περιμένουμε από το πρώτο παιχνίδι με νέα παιδιά να πάμε καλύτερα αλλά πάμε καλά. Ο Παναθηναϊκός δεν έχει πίεση για την Ευρώπη, έχει χρόνο να μοντάρει την ομάδα».

 

Τον στόχο της νέας περιόδου:

««Φτιάχνουμε μία ομάδα με παιδιά από τις Ακαδημίες, νέα παιδιά για να μπορέσουμε να πάμε όσο πιο ψηλά μπορούμε , δεν νομίζω ότι δεν θα είναι στην πεντάδα η ομάδα, δεν διεκδικούμε πρωτάθλημα».

 

Tα τηλεοπτικά:

«Είμαστε επτά ομάδες χωρίς συμβόλαιο, είναι ενωμένες μεταξύ τους αυτές οι ομάδες. Εμείς σαν ΠΑΕ και σαν ομάδα των επτά δε νομίζω ότι έχουμε διαφορετική άποψη από αυτή που σας λέω (σ.σ. ότι είναι ενωμένες οι ομάδες). Αν αύριο αλλάξουν τα πράγματα αυτό είναι άλλη ιστορία. Το «Ε», όπως έχει ειπωθεί, θέλει να στείλει πρόταση, για τις ομάδες που δεν έχουν συμβόλαιο αλλά ακόμη έχουμε μόνο την ενημέρωση της Σούπερ Λιγκ. Υπάρχουν επτά που θέλουν να έχουν άποψη. Είναι και θέμα ιδιοκτήτη αλλά ξέρω ότι υπάρχουν δεσμοί που ενώνουν τις ομάδες και δε νομίζω μεμονωμένα να φύγει καμία. Ο Παναθηναϊκός μπορεί να πουλήσει αυτές τις ομάδες που του στάθηκαν δίπλα του στα δύσκολα; Οι 7 βρέθηκαν και συμφώνησαν, έχουν όλοι και μία αξιοπρέπεια. Αν δε βρεθεί λύση θα μπλοκάρουν την προκήρυξη οι ομάδες που δεν έχουν τηλεοπτικό συμβόλαιο».

 

Tις ευθύνες του Γ. Βασιλειάδη:

«Δε νομίζω ότι έχει ευθύνες περισσότερες από τους άλλους απλώς έχει βγάλει ένα πλάνο δικό του, το πρότεινε, έχει βρει κάποια χρήματα, δε συμφωνούν όμως οι ομάδες. Όσον αφορά το θέμα των επεισοδίων είναι άλλο κομμάτι».

 

Tις επαφές με τον Πιεγκπονσάντ:

«Δεν υπάρχει αμφισβήτηση ότι έχει βάλει πολλά λεφτά ο κ. Αλαφούζος. Υπάρχουν δυο μεγάλοι επιχειρηματίες, να δώσουμε πίστωση χρόνου, το πρότζεκτ τρέχει , κάποια στιγμή μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος θα έχει τελειώσει. Καταληκτική ημερομηνία είναι η 23η Αυγούστου. Η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου έχει ισχύ μέχρι τότε».

 

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.