Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
daskala

Καθηγήτρια απαιτούσε σεξ από μαθητές για να τους βάλει καλούς βαθμούς!

 

Μια απίστευτη είδηση έρχεται από την Κολομβία εκεί όπου 40άχρονη καθηγήτρια απαιτούσε από μαθητές της να κάνουν σεξ μαζί της προκειμένου να τους βάλει καλούς βαθμούς!

 

Η Γιοκάστα Μ. από τον Ιανούαριο έως τον Απρίλιο του 2016 φέρεται να έστελνε σωρηδόν γυμνές και ημίγυμνες φωτογραφίες της μέσω WhatsApp απαιτώντας σεξ από μαθητές.
 

Η καθηγήτρια αποσπούσε τους αριθμούς των τηλεφώνων των μαθητών, ηλικίας 16 και 17 ετών, με πρόσχημα ότι ήθελε να τους βοηθήσει με τα μαθήματά τους. 


Σύμφωνα με τις μαρτυρίες η 40χρονη καθηγήτρια προσκαλούσε τους μαθητές στο διαμέρισμά της και εκεί απαιτούσε σεξ απειλώντας ότι σε διαφορετική περίπτωση θα τους έβαζε βαθμολογία που θα τους «έκοβε» από το μάθημα.

 

ena

Η δασκάλα που συνελήφθη

 

Η υπόθεση της Γιολάντα Μ. αποκαλύφθηκε όταν ένας από τους γονείς είδε τις φωτογραφίες της και τα μηνύματά της στο κινητό του γιου του.Μετά τη σύλληψή της ένας από τους μαθητές της ανήρτησε στο διαδίκτυο φωτογραφίες της.


Εκτός από ποινή φυλάκισης 40 ετών, η 40χρονη καθηγήτρια έχει να αντιμετωπίσει και την αίτηση διαζυγίου που υπέβαλε ο σύζυγός της.

 

 

Πηγή: protothema.gr

 

 

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.