Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
nouljhs

Ο Γιάννης Γιαννούλης τεχνικός διευθυντής στη ΜΕΝΤ

 

Ο παλαίμαχος σέντερ του Παναθηναϊκού, του ΠΑΟΚ, του Άρη και της Εθνικής, Γιάννης Γιαννούλης, μετά από μια σεζόν που αγωνίστηκε στη ΜΕΝΤ περνά σε θέση τεχνικού διευθυντή.

 

Ο Γιαννούλης είχε συνάντηση με τον πρόεδρο της ΜΕΝΤ, Κώστα Μπουλιώνη, όπου έδωσαν τα χέρια για την έναρξη της συνεργασίας αυτής.

 

«Ξεκινάει ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή μου, που πραγματικά με εξιτάρει. Χαίρομαι που αυτή η νέα μου αρχή γίνεται στην ΜΕΝΤ, μία ομάδα με ιστορία, που έχει το δικό της γήπεδο, και ελπίζω με τις γνώσεις μου, να τη βοηθήσω ώστε να γίνει μία ελκυστική και υπολογίσιμη στον μπασκετικό χάρτη, ομάδα, που έχει όλες τις δυνατότητες να γίνει.

 

Το team που φτιάχνουμε θα μας βοηθήσει να δουλέψουμε όσο πιο επαγγελματικά μπορούμε, οι καταλυτικοί έμπειροι άνθρωποι που θα μπούνε σε συγκεκριμένα πόστα, και μαζί με τη δική μου εμπειρία αλλά και τη στήριξη του Προέδρου μας, θα κάνουμε τη μεγάλη αλλαγή στην ανανεωμένη ΜΕΝΤ, με στόχο να γράψει νέα ιστορία.

 

Τις επόμενες μέρες θα ανακοινωθεί και ο νέος προπονητής της αντρικής ομάδας αλλά και της Κ20! Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο για την εμπιστοσύνη που μου δείχνει για να υλοποιήσουμε μαζί το όραμά μας», υπογράμμισε για το νέο κεφάλαιο στη ζωή του ο Γιάννης Γιαννούλης.

 

 

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.