Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
enasas

Η απίθανη σύμπτωση που συνδέει τον Γκάλη με τον Νονό!

 

Το παρατσούκλι του Νίκου Γκάλη, που πριν από μερικές μέρες μπήκε στο Hall Of Fame του μπάσκετ δοξάζοντας ξανά την Ελλάδα, είναι γκάνγκστερ και τον ακολουθεί από τις μέρες όπου μεγαλουργούσε στον Άρη.

 

Ωστόσο η μοίρα τα έφερε έτσι ώστε ο Θεός του ελληνικού μπάσκετ να έχει μια σχέση ζωής με τον μεγαλύτερο τηλεοπτικό γκάνγκστερ που γνώρισε ο κόσμος, τον "Νονό" του Φράνσις Φορντ Κόπολα!

 

Ο Γκάλης γεννήθηκε στις 23 Ιουλίου του 1957 στο French Hospital του Μανχάταν εκεί όπου 15 χρόνια αργότερα ο Μάικλ Κορλεόνε (Αλ Πατσίνο) θα έσπρωχνε το κρεββάτι του Βίτο Κορλεόνε (Μάρλον Μπράντο)  για να μην τον βρουν οι εκτελεστές του Σολότσο.

 

 

 

Ναι ο άνθρωπος που τον Ιούνιο του 1987 είχε βγάλει μια ολόκληρη χώρα στους δρόμους είχε δει το πρώτο φως της μέρας στο ίδιο νοσοκομείο - μαιευτήριο όπου γυρίστηκε μια από τις πιο συγκλονιστικές σκηνές της πρώτης ταινίας της τριλογίας του Νονού.

 

Κατά μεγάλη σύμπτωση στο ίδιο ακριβώς νοσοκομείο πέθανε τον Αύγουστο του 1948 και ο μεγαλύτερος θρύλος του αμερικάνικου μπειζμπολ, ο Μπέιμπι Ρουθ.

 

Δυστυχώς το French Hospital που κτίστηκε το 1881 δεν υπάρχει ούτε ως κτήριο στις μέρες μας, καθώς κατεδαφίστηκε το 1977. 

 

Πηγή: contra.gr

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

 

Τι να σου πω για μπάσκετ που δεν πρόλαβες τον Γκάλη!

 

ΡΙΓΟΣ! Το reunion των ιερών τεράτων του Χόλιγουντ για τα 45 χρόνια του Νονού (photos)

 

 

 

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.