Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
φλάιτ μπουφάν

Kοινοβουλευτικός εκπρόσωπος έβγαλε λόγο στην Ισπανική βουλή φορώντας μπουφάν flight! (video)

 

Σε αυτές τις κρίσιμες ώρες για την Ισπανία, δύο εβδομάδες πριν από το δημοψήφισμα στην Καταλονία, για την ανεξαρτητοποίησή της η κατάσταση μοιάζει να βγαίνει εκτός ελέγχου. Ο Ισπανός πρωθυπουργός Ραχόι έστειλε την εθνοφυλακή στο τοπικό υπουργείο Οικονομικών  με αποτέλεσμα να συλληφθούν κορυφαία στελέχη της καταλανικής κυβέρνησης.

 

Στη συζήτηση που ακολούθησε στην Ισπανική βουλή  ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του καταλανικού κόμματος ERC κατήγγειλε τον Ισπανό Πρωθυπουργού Ραχόϊ για καταφανέσταστη  παραβίαση των δημοκρατικών δικαιωμάτων των Καταλανών πολιτών. Εδώ να σημειώσουμε ότι ο βουλευτής , όπως και το κόμμα που εκπροσωπεί ανήκουν στον χώρο της αριστεράς.

 

Ο Γκαμπριέλ Ρουφιάν (ναι καλά διαβάσατε, αυτό είναι το επώνυμό του) είναι ένας κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος που δεν μοιάζει με κανέναν άλλο. Με εμφάνιση που παραπέμπει στις καταλήψεις και στα ελληνικά γήπεδα της δεκαετίας του 90' θα λέγαμε ότι είναι λάτρης του ρετρό.

 

Δυστυχώς οι τηλεοπτικές κάμερες δεν στάθηκαν ικανές να καταγράψουν την αποχώρηση του κοινοβουλευτικού παράγοντα πάνω στο honda 50αρι παπάκι του . Δείτε τον καταγγελτικό λόγο του Καταλανού κοινοβουλευτικού εκπροσώπου στο βίντεο που ακολουθεί...

 

 

 

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.