Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
ffast

Fast & Furious Remake: Έρχεται το πιο φαντασμαγορικό event της χρονιάς

 

Λίγες εβδομάδες απέμειναν για το κορυφαίο event της χρονιάς που θα έχει φιλανθρωπικό σκοπό.

 

ena

 

Το φαντασμαγορικό Fast & Furious Remake που κάνει έναρξη στις 20/10 θα είναι μια τριήμερη πολυθεματική διοργάνωση που θα κάνει πάταγο και θα συζητηθεί πολύ! 

 

dyo

 

Μια σειρά καταξιωμένων καλλιτεχνών πολλών χώρων συμμετέχουν σε μια υπέροχη τριήμερη διοργάνωση με κεντρικό θέμα την πολυαγαπημένη ταινία “Fast and furious” και με σκοπό να βοηθηθούν παιδάκια με ειδικές ικανότητες αλλά και να υποστηριχθούν άτομα που κάποια στιγμή στην ζωή τους αντιμετώπισαν προβλήματα εξάρτησης.

 

 

 

Έτσι λάτρεις των γρήγορων αλλά και πολυτελών αυτοκινήτων αλλά και της μουσικής θα συγκεντρωθούν 20,21 και 22 Οκτωβρίου στο κτίριο Ελληνικός κόσμος στην οδό Πειραιώς 256, για να βοηθήσουν σε δύο πολύ σημαντικές ΜΚΟ, την «Δώσε ζωή» και την «Αρωγή12+».

 

pente

 

 • Ο Σύλλογος «ΔΩΣΕ ΖΩΗ» είναι ένας Πανελλήνιος Σύλλογος που στόχο έχει την φροντίδα των παιδιών με ειδικές ανάγκες και ταυτόχρονα την ενημέρωση των πολιτών.
 • Το Κέντρο παροχής υπηρεσιών καθοδήγησης, σε συνεργασία με τον Σύλλογο ΑΡΩΓΗ 12+ ιδρύθηκε τα τελευταία χρόνια για να στηρίξει ανθρώπους που παλεύουν με την μάστιγα των εξαρτήσεων.  Αποτελεί μια ιδιωτική πρωτοβουλία με σκοπό να παρέχει εξειδικευμένες υπηρεσίες σε άτομα με προβλήματα εθισμού και γενικότερα.

 

exi

 

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων θα πραγματοποιηθούν δράσεις όπως:

 • Εθελοντική αιμοδοσία
 • Συλλογή τροφίμων και φαρμάκων όλο το τριήμερο
 • Συλλογή παιχνιδιών

 

dyo

 

Το event θα χωριστεί σε 3 διαφορετικές ημέρες με πολλές παράλληλες εκδηλώσεις:

 • 1η μέρα: (20-10) Την διασκέδαση των επισκεπτών αναλαμβάνουν οι καλύτεροι ραδιοφωνικοί παραγωγοί του ραδιοφωνικού σταθμού best  92,6 - Ειδική ώρα έναρξης:  20:00
 • 2η μέρα: (21-10): Το πρόγραμμα της δεύτερης ημέρας  απευθύνεται στους λάτρεις  της underground  και Rap μουσικής με τα καλύτερα ονόματα του χώρου - Ώρα έναρξης:  12:00
 • 3η μέρα: Μεγάλα ονόματα της pop και mainstream μουσικής  θα χαρίσουν  ατελείωτες ώρες  χορού στο κοινό - Ώρα έναρξης:  12:00

 

tria

 

Στον εκθεσιακό χώρο κατά την διάρκεια και των τριών ημερών θα διεξάγεται, στον εξωτερικό χώρο του κτιρίου, έκθεση αυτοκινήτων με θέμα την ταινία  FAST & FURIOUS όπως επίσης και έκθεση πολυτελών αυτοκινήτων.

 

tessera

 

Τριάντα χορεύτριες, εστεμμένες και μοντέλα θα βρίσκονται ανάμεσα στα ειδικά διαμορφωμένα stages για επιδείξεις αλλά και φωτογράφηση με το κοινό ενώ δεν θα λείπουν και τα shows!

Καλλιτέχνες που θα συμμετέχουν: 

 

ena

 

Fast and furious remake

Παρασκευή 20  – Σάββατο 21  – Κυριακή 22 Οκτωβρίου

«Ελληνικός Κόσμος»   -   κτίριο 56, Πειραιώς 254

 Εισητήρια στο ταμείο 10 ευρώ

Προπώληση 7ευρώ

 

Περισσότερες πληροφορίες δείτε στην σελίδα Fast and furious remake

 

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες ΕΔΩ

 

Σας περιμένουμε όλους για να περάσουμε ένα τριήμερο πολύ... Fast and Furius!

 

 

 

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

 • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
 • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
 • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.