Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
paei

Ξανά στην Αθήνα την Τρίτη ο Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ

 

 

Εκ νέου στην Ελλάδα θα βρίσκεται την ερχόμενη εβδομάδα ο Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ, προκειμένου να έχει επαφές τόσο με τον Γιάννη Αλαφούζο, όσο και με κυβερνητικά στελέχη.

 

Ο Ταϊλανδός θα βρίσκεται στην Αθήνα την ερχόμενη Τρίτη (12/6) και αρχικά θα έχει τετ α τετ με τον Αλαφούζο ώστε να ανακεφαλαιώσουν την εφαρμογή του Μνημονίου συναντίληψης. Τα επιτελεία των δύο ανδρών συνεργάζονται στενά, προκειμένου να προετοιμάσουν τα πάντα εν όψει των υπογραφών για την εκχώρηση του ελέγχου των μετοχών στην «Pan Asia» που υπενθυμίζεται έχει προσδιοριστεί για τις 27 Ιουνίου.

 

Παράλληλα ο Πιεμπονγκσάντ περιμένει την τήρηση των δεσμεύσεων από τα κυβερνητικά στελέχη για την υπαγωγή της ΠΑΕ Παναθηναϊκός στον "Εξωδικαστικό Μηχανισμό Ρύθμισης Οφειλών Επιχειρήσεων".

 

Μέχρι τώρα παρά τις… υποσχέσεις από τα στελέχη του υπουργείου Οικονομικών, ακόμα η αίτηση του «τριφυλλιού» δεν έχει γίνει δεκτή.

 

Η μεταβίβαση των μετοχών της ΠΑΕ Παναθηναϊκός στον ΠαΪρότζ μπαίνει στην τελική της ευθεία και ο Ταϊλανδός δεν θέλει τέτοιου είδους θέματα να παραμένουν σε εκκρεμότητα.

 

ΚΩΣΤΑΣ ΠΕΛΕΚΑΝΟΣ

 

 

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.