Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
kor

Χορευτικός τουρισμός στην Ελλάδα με satolia productions μόνο !

Η γνωστή μας ευρηματική διοργανώτρια Δώρα Σατολιά με τις χορευτικές διοργανώσεις της - satolia dance productions - και αυτή τη χρονιά μας "ταξίδεψε" στα ομορφότερα μέρη της Ελλάδος κρατώντας τη θερμοκρασία ψηλά με την αστείρευτη ενέργεια, κέφι, ευρηματικότητα και άψογη οργάνωση της!

 

LIA

 

Οι προορισμοί των productions της φέτος ήταν Λίμνη Πλαστήρα - winter dance camp για 6η χρονιά, Λουτράκι - one day stand - Άνδρος - Dance Weekend - Αίγινα - one day stand - Σπέτσες - Dance Weekend!

 

ENA

 

Στα άμεσα σχέδια της προστίθενται καινούργια concepts όπως τα Sleepover trips τα οποία θα αρχίσουν τον Νοέμβριο με πρώτο προορισμό την Αράχωβα 16 - 17 Νοεμβρίου 2019! Πρόκειται για ταξίδια μιας διανυκτέρευσης Σάββατο βράδυ και περιλαμβάνουν μαθήματα χορού, πάρτι, οργανωμένη διαμονή και φαγητό με λάτρεις του χορού και ανεξάρτητους επισκέπτες από όλη την Ελλάδα!

 

tru

 

Η μεγάλη αυτή κινούμενη κοινότητα του Dance Tourism@ Greece απολαμβάνει bonus εκπτωτικά σε διάφορες εκδηλώσεις όλη τη χρονιά και τα μέλη της έχουν ειδικές εκπτώσεις και προνόμια σε αυτά τα ταξίδια! Η Ελλάδα στα καλύτερα της λοιπόν με χορευτικό τουρισμό, όμορφες παρουσίες και θετικότατη ενέργεια σε ρυθμούς bachata, rumba, cha cha και ελληνικά άσματα πάντα!

 

bale

 

Eπισκεφτείτε τα λοιπόν με πληροφορίες στο διαδίκτυο: satolia. com DANCE PRODUCTIONS, Dance Tourism@ Greece, Theodora Satolia

 

efta

 

oxtw

 

ennua

 

 

 

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.