Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
moles

Διορία μέχρι την Τρίτη από Μολέντο σε Παναθηναϊκό

 

 

Τελειωμό δεν έχουν τα προβλήματα για την ομάδα του Παναθηναϊκού.. Αυτές τις ημέρες οι άνθρωποι του «τριφυλλιού» βρίσκονται σε συζητήσσεις με τον Ροντρίγκο Μολέντο, προκειμένου να βρεθεί λύση αναφορικά με το ζήτημα τηςς εφορίας του πρώην «πράσινου».

 

Η οφειλή φτάνει τις 250.000 ευρώ και ο παίκτης φέρεται να έχει δώσει διορία στη διοίκηση του Παναθηναϊκού μέχρι την Τρίτη, προκειμένου να βρεθεί λύση στο συγκεκριμένο ζήτημα.

 

Τα επόμενα 24ωρα είναι κρίσιμα για την έκβαση της υπόθεσης αυτής και εάν δεν βρεθεί η «χρυσή» τομή, δεν απικλείεται ο Μολέντο να καταθέσει τελικά προσφυγή. Κάτι φυσικά που σε καμία περίπτωση δεν θέλουν στο «τριφύλλι».

 

Σε ότι έχει να κάνει με το… μέτωπο Γιακούμπα Σιλά, οι «πράσινοι» θα επιχειρήσουν την αναβολή της εκδίκασης της προσφυγής που κατέθεσε ο πρώην παίκτης του «τριφυλλιού».

 

Η πλευρά του Παναθηναϊκού έχει δώσει στον Σιλά 10.000 ευρώ, από τις 80.000 που του οφείλουν , καθώς δεν είχαν τηρήσει τον διακανονισμό για την αποπληρωμή του.

 

Η πλευρά του Αφρικανού δείχνει συναινετική διάθεση, με το «τριφύλλι» να ζητά χρόνο προκειμένου να διευθετήσει το υπόλοιπο χρέος.

 

ΚΩΣΤΑΣ ΠΕΛΕΚΑΝΟΣ

 

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.