Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
keto

Λουκέτο επ' άοριστον στο πρωτάθλημα της Super League!

 

Τα χθεσινοβραδινά έκτροπα της Τούμπας με την εισβολή του οπλοφόρου Ιβάν Σαββίδη και τη διακοπή του μεγάλου ντέρμπι ΠΑΟΚ - ΑΕΚ οδήγησαν σε επ' άοριστον αναστολή της τέλεσης του πρωταθλήματος.

 

Αυτή την απόφαση πήρε η κυβέρνηση και την ανακοίνωσε ο Υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης ο οποίος δήλωσε χαρακτηριστικά:

 

Η κυβέρνηση εδώ και τρία χρόνια έχει δώσει μεγάλες μάχες για να μπορέσει να εξυγιάνει τον πολύπαθη χώρο του ποδοσφαίρου. Έχουμε κερδίσει πολλά, μένουν όπως πολλά περισσότερα να γίνουν.

 

Σε κάθε περίπτωση δεν θα επιτρέψουμε να διακινδυνέψει όλη αυτή η προσπάθεια, δεν θα επιτρέψουμε να αναστηθούν φαινόμενα του παρελθόντος, δεν θα επιτρέψουμε να γυρίσουμε πίσω. Αναλαμβάνοντας και όπου χρειαστεί και το πολιτικό κόστος. Είναι το τελευταίο που μας απασχολεί. 

 

Το πιο σημαντικό είναι οι κανόνες, κανόνες που ισχύουν για όλους και έναντι όλων. Υπό αυτό το πρίσμα αποφασίσαμε να διακόψουμε το πρωτάθλημα. Τις αμέσως επόμενες ώρες θα ξεκινήσουν συναντήσεις με τους φορείς τους ποδοσφαίρου, την ομοσπονδία, τη λίγκα.

 

Είμαστε σε ανοιχτή επικοινωνία με την UEFA και δεν θα ξανά εκκινήσει αν δεν υπάρχει ένα νέο σαφές πλαίσιο συμφωνημένο απ' όλους για να μπορέσουμε να προχωρήσουμε μπροστά με όρους και κανόνες. Δεν κάνουμε πίσω, συνεχίζουμε τη μάχη για διαφάνεια και ένα καλύτερο ποδόσφαιρο".

 

 

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.