Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
cone

Σαρώνει ο Kon Cept στα Charts της Μεγάλης Βρετανίας με το «You Give Love A Bad Name»

 

Ο ταλαντούχος Έλληνας Παραγωγός και Dj Kon Cept μπήκε στο Top 20 των φημισμένων Pop Commercial Dance Charts της Μεγάλης Βρετανίας. Αυτή την εβδομάδα σκαρφάλωσε στο No.14 και πολύ σύντομα και στο Top 10 με το τραγούδι του "You Give Love A Bad Name" .

 

ena

 

O Kon Cept είναι παραγωγός, remixer και DJ. Έχει συνεργαστεί ήδη με πολλούς διάσημους καλλιτέχνες της μουσικής βιομηχανίας με αξιοσημείωτη επιτυχία. Ο Kon Cept έχει παίξει σε μερικούς από τους μεγαλύτερους μουσικούς χώρους σε ολόκληρη την Ευρώπη και τη Μέση Ανατολή όπου πάντα ενθουσιάζει τους χιλιάδες κλάμπερ που τον ακολουθούν!

 

dto

 

Τα τελευταία δύο του αγγλόφωνα τραγούδια, η μεγάλη επιτυχία στα κλάμπ “Dirty Talk” και το αρκετά δημοφιλές “Non Stop” παίζονται ακόμα στα μεγαλύτερα κλάμπ της Ευρώπης. Οι πρόσφατες αυτές επιτυχίες έχουν δώσει στον Kon Cept μια ευρύτερη αποδοχή από το κοινό καθώς και μια καλύτερη εικόνα του ταλέντου του κρίνοντας από τους πολλούς θαυμαστές του από όλο τον κόσμο.

 

tria

 

Εμπνευσμένος από διάφορα μουσικά γούστα, ο Kon Cept παρουσιάζει τώρα στο κοινό την δική του διασκευή του παγκόσμιου χιτ “You Give Love A Bad Name”. Η αξιοπρόσεκτη αυτή παραγωγή καταφέρνει αυτή τη στιγμή να μπει στα Dance Charts του Ηνωμένου Βασιλείου και συγκεκριμένα στον αριθμό 14 αυτή την εβδομάδα, των Commercial Pop τραγουδιών. 

 

Ένας από τους λίγους Έλληνες παραγωγούς που καταφέρνει να βρίσκεται στην φημισμένη αυτή λίστα ανάμεσα στα μεγαλύτερα ονόματα της μουσικής του σήμερα όπως είναι ο Calvin Harris, η Arianna Grande, ο David Guetta και η Sia.

 

 

 

 

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.