Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
games_ban
sexykoritsia

Top-10 σέξι γυναικείων χαρακτήρων (video)

Όπως κάθε ταινία που σέβεται τον εαυτό της, έτσι πλέον και τα σύγχρονα action-adventure ή γενικά οποιαδήποτε games με υπόθεση που απευθύνεται  σε ενήλικο κοινό, έχουν μια όμορφη γυναικεία παρουσία. Δεν μπορείς να χτίσεις μια υπόθεση και να ταξιδέψεις κάπου, χωρίς να συναντήσεις μια σειρήνα που θα σε σαγηνέψει και θα κάνει το ταξίδι προς τον προορισμό απείρως πιο ενδιαφέρον.

 

Εκεί λοιπόν που τις περασμένες δεκαετίες ψάχναμε με τα κυάλια να βρούμε κάποιες σέξυ πρωταγωνίστριες σε videogames, τώρα δεν ξέρουμε ποια να πρωτοεπιλέξουμε στις λίστες με τις ομορφότερες κάθε έτους. Η αρχή έγινε με την κουκλάρα αρχαιολόγο Lara Croft το 1996  για να φτάσουμε στις μέρες μας  να έχουν ξεφυτρώσει πολλά κορίτσια πληθωρικά και μη, αλλά πάντα  η Lara θα είναι μόνο μία, αξεπέραστη, μοναδική και με μόνιμη θέση στις καρδιές μας.

 

Έτσι λοιπόν στο top-10 σέξυ γυναικών  που ακολουθεί για το περασμένο έτος, δεν είναι δύσκολο να μαντέψετε ποια βρίσκεται στη κορυφή. Απολαύστε τα καμπυλόγραμμα εικονικά κορίτσια παρακάτω :

 

 

 

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.