Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
games_ban
project scorpio

Microsoft : To Xbox Project Scorpio θα τρέχει τα games σε native 4k!

Σημαντικά είναι τα νέα για όσους gamers και φαν της microsoft περιμένουν με ανυπομονησία τη νέα κονσόλα της οικογένειας Xbox One. To Project Scorpio σύμφωνα με τις δηλώσεις των στελεχών της Μs θα είναι η ισχυρότερη κονσόλα που δημιουργήθηκε ποτέ, καθώς θα έχει τη δυνατότητα να τρέχει όλους τους first party τίτλους της Αμερικανικής εταιρίας σε 4k native αναλύσεις και όχι σε upscaled 4k όπως ήδη κάνει ο κύριος αντίπαλός του, το προσφάτως κυκλοφορηθέν, Ps4 Pro. Η διαφορά των native αναλύσεων με τις upscaled είναι σημαντική στα μάτια, αρκεί βέβαια κάποιος διαθέτει και τη κατάλληλη τηλεόραση έτσι ώστε να μπορεί να την εκμεταλλευτεί.

 

Να υπενθυμίσουμε ότι το Project Scorpio αναμένεται να βγει στην αγορά προς τα τέλη του 2017 με τεχνικά χαρακτηριστικά που προκαλούν ίλιγγο. Θα ενταχθεί στην οικογένεια του Xbox Οne, δηλαδή δεν θα έχει δικά του αποκλειστικά παιχνίδια, μιας και όλοι οι τίτλοι θα μπορούν να παίζουν σε χαμηλότερες αναλύσεις και προφανώς με λιγότερα frames per second και sτις δύο προηγούμενες εκδόσεις του Χbox One. Eπίσης θα είναι συμβατό με όλα τα παιχνίδια που έχουν κυκλοφορήσει έως σήμερα για Xbox One και με πολλά παιχνίδια του Χbox 360.

 

Σύμφωνα με όσα περιμένουμε θα είναι μια κονσόλα που θα μπορεί να συναγωνίζεται επάξια, πολύ ακριβότερα pc που κοστίζουν χιλιάδες ευρώ, αλλά φυσικά αυτό δεν θα έρχεται χωρίς κόστος. Η τιμή του αναμένεται να είναι ακριβότερη από αυτή των 400 ευρώ που κοστίζει το Ps4 Pro.Τέλος είναι επιβεβαιωμένο ότι θα υποστηρίζει virtual reality τεχνολογία, αλλά δεν γνωρίζουμε ακόμα αν θα κυκλοφορήσει πακέτο με κάποιο κράνος vr ή αυτό θα πωλείται ξεχωριστά, μιας και θα ανεβάζει κατά πολύ το κόστος της κονσόλας.

 

 

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.