Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
games_ban
bioShock

BioShock: The Collection (PlayStation 4, Xbox One, PC)

Το πρώτο bioShock πρωτοκυκλοφόρησε  το 2007 για Χbox 360 και Ps3 και είχε τεράστια επιτυχία. Εισήγαγε τον gamer σε μια σουρεαλιστική  υποβρύχια πολιτεία, την Rapture. Η Rapture είναι κτισμένη από τον μεγαλομανή Άντριου Ράϊαν , ενσαρκώνοντας το όραμα του για μια φουτουριστική μητρόπολη σε αμερικανικά, μεσοπολεμικά και μεταπολεμικά πρότυπα.

 

rapture

 

Ο παίκτης εισάγεται σε έναν κόσμο μυστηρίου, εφευρετικότητας, άφθονης δράσης και άπειρων κινδύνων. Αναλόγως τις ηθικές επιλογές (ναι, τις ηθικές!!!)  κατά την διάρκεια του παιχνιδιού ακολουθεί και το αντίστοιχο δραματικό φινάλε. Τα γραφικά, η ιστορία και το εκπληκτικό gameplay έδωσαν στο BioShock διθυραμβικές κριτικές και οδήγησαν τη 2Κ games στο να κυκλοφορήσει 2 ακόμα τίτλους, το BioShock 2 (2010) και BioShock infinite (2013).

 

bioshock2

 

Φτάνοντας στο σήμερα,  η 2Κ επανακυκλοφορεί και τους 3 τίτλους σε μια remastered εκδοχή με ελαφρώς βελτιωμένα γραφικά σε ένα ελκυστικό value for money πακέτο για τα οικιακά συστήματα. Μαζί συμπεριλαμβάνονται και όλα τα dlc που έχουν κυκλοφορήσει κατά διαστήμα,δηλαδή όλο το πρόσθετο υλικό με νέες ιστορίες και έξτρα ώρες gameplay.Για κάποιον που δεν έχει παίξει κανένα από τα 3 , προσφέρονται πάνω από 70 ώρες καθαρόαιμο single player gameplay ! Aκόμα και έναν από τους 3 τίτλους να μην έχετε παίξει θεωρούμε ότι είναι μια καλή ευκαιρία για να επιστρέψετε στη Rapture.

 

bioshockinf

 

Αξίζει να το αγοράσετε ; Κατά τη γνώμη μας ναι, εφόσον δεν έχετε παίξει κάποιο από τα 3 παιχνίδια. Για τους υπόλοιπους παίκτες που έχουν ολοκληρώσει τη τριλογία, θεωρούμε ότι δεν θα δείτε κάτι καινούριο, παρά μόνο βελτιωμένα textures και κίνηση. Το πρώτο BioShock μας δείχνει την ηλικία του , χωρίς να έχει υποστεί ιδιαίτερες βελτιώσεις, ενώ τα άλλα 2  έχουν σαφώς καλύτερα γραφικά και είναι οπωσδήποτε πιο βελτιωμένα από τις αρχικές τους εκδόσεις.

 

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ :  8/10 ΠΟΥΠΟΥΛΑ

 

8poupoula

 

harry-gamer

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.