Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
sport_ban
marathonios rodos

Συνεχίζονται οι εγγραφές για τον «4ο διεθνή μαραθώνιο δρόμο Ρόδου»

 

Με λίγες αλλά σημαντικές αλλαγές, θα πραγματοποιηθεί ο «4ος Διεθνής Μαραθώνιος Δρόμος Ρόδου» στις 9 Απριλίου 2017.

 

Οι εγγραφές συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς και οι διοργανωτές θέλουν να πιστεύουν πως οι φετινοί αγώνες θα είναι ακόμη πιο ξεχωριστοί.

 

Εκτός από τον Μαραθώνιο Δρόμο, τα (5χλμ., 10χλμ. και 1.000μ. για αθλητές Δημοτικών Σχολείων), θα διοργανωθεί φέτος για πρώτη φορά και Ημιμαραθώνιος Δρόμος, για τον οποίο ήδη το ενδιαφέρον είναι ιδιαίτερα ζωηρό.

 

Η πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής και Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού στο Νότιο Αιγαίου κα Μαριέττα Παπαβασιλείου, αλλά και ο πρόεδρος της συνδιοργανώτριας ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δωδεκανήσου κ. Βασίλης Ζήκας, όσο και ο νέος Τεχνικός Διευθυντής κ. Νίκος Πολιάς (παλιός πρωταθλητής Ελλάδος και Βαλκανιονίκης στο Μαραθώνιο) δεν κρύβουν την ικανοποίησή τους για την δουλειά που έχει γίνει μέχρι τώρα και φιλοδοξούν και αυτοί σε μία άρτια διοργάνωση.

 

ena

 

Να υπενθυμίσουμε ότι αρχικά ο «4ος μαραθώνιος δρόμος» είχε προγραμματιστεί για τις 30 Απριλίου, όμως η ημερομηνία άλλαξε καθώς η Ρόδος θα φιλοξενήσει δύο μεγάλες διοργανώσεις στο (TAE KWON DO), το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Beach TKD (πούμσε) και το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ΤKD (πούμσε σε κλειστό χώρο), που θα φέρουν στη Ρόδο 1.500 αθλητές και συνοδούς.

 

Οι εγγραφές για τον «4ο μαραθώνιο δρόμο Ρόδου» συνεχίζονται μέσα από το σάιτ (www.roadstorhodes.com) ενώ από τον Ιανουάριο θα λειτουργήσει το νέο σάιτ της διοργάνωσης.

 

Όπως και τα προηγούμενα χρόνια, έτσι κι εφέτος, παρόντες θα είναι και όλοι οι εθελοντικοί Φορείς του νησιού, όπως και αρκετοί μεμονωμένοι, τους οποίους οι υπεύθυνοι της οργανωτικής επιτροπής τους… ευχαριστούν προκαταβολικά.

 

ΚΩΣΤΑΣ ΠΕΛΕΚΑΝΟΣ

 

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.