Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
sport_ban
οφη

Ταλαιπωρία για ΟΦΗ, επιστρέφει Ηράκλειο και… βλέπει Αχαρναϊκό

 

Στο Ηράκλειο επιστρέφει αυτές τις ώρες η αποστολή του ΟΦΗ, καθώς ούτε σήμερα το πρωί κατάφερε να πετάξει από την Αθήνα για την Αλεξανδρούπολη, ώστε να μεταβεί οδικώς στη συνέχεια στην Ξάνθη για το παιχνίδι κυπέλλου με τους «ακρίτες» που ήταν προγραμματισμένο για σήμερα.  

 

Οι ιθύνοντες του ΟΦΗ προχώρησαν όπως ήταν αναμενόμενο σε όλες τις απαραίτητες διαδικασίες και ενημέρωσαν την ΕΠΟ, η οποία με τη σειρά της θα ορίσει πλέον νέα ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα.

 

Η αποστολή των «ασπρόμαυρων» επιστρέφει ταλαιπωρημένη και σε… δόσεις στη βάση της, καθώς δεν υπάρχουν τόσα διαθέσιμα εισιτήρια, σε μία μόνο πτήση από την Αθήνα.

 

Να σημειωθεί ότι η αποστολή του ΟΦΗ είχε πετάξει την Τρίτη από το Ηράκλειο για την Αθήνα, αλλά δεν έγινε το ίδιο από την Αθήνα για την Καβάλα, καθώς το αεροδρόμιο της Καβάλας ήταν κλειστό λόγω του χιονιά. Η ομάδα αναγκάστηκε να μείνει σε ξενοδοχείο κοντά στο «Ελ. Βενιζέλος» με σκοπό να αναχωρήσει για τον προορισμό της σήμερα το πρωί, όμως και πάλι αυτό δεν κατέστη δυνατό.

 

Πλέον στον ΟΦΗ παρά την ταλαιπωρία γνωρίζουν καλά πως δεν μπορούν να σταθούν άλλο σε αυτό το γεγονός, αλλά είναι υποχρεωμένοι να κοιτάξουν τη δύσκολη συνέχεια που ακολουθεί.

 

Το Σάββατο άλλωστε η αποστολή των Ηρακλειωτών θα πρέπει και πάλι να… βρίσκεται στην Αθήνα, καθώς την Κυριακή είναι προγραμματισμένο το παιχνίδι με τον ΑχαρναΪκό για το πρωτάθλημα της Football League.

 

ΚΩΣΤΑΣ ΠΕΛΕΚΑΝΟΣ

 

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.