Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
sport_ban
lina

Λίνα Βασσάλου, η καλλονή υπεραθλήτρια της συγχρονισμένης κολύμβησης και του pole dancing!

Τι να πρωτοπεί κανείς για την υπέροχη Λίνα Βασσάλου! Η καλλονή με τα μπλε μάτια έχει επιτυχία με όποιο άθλημα κι αν καταπιαστεί ενώ τώρα είναι δόκιμος ανθυποπλοίαρχος. Μελλοντική... καπετάνισσα δηλαδή!

 

ena

 

Από την συγχρονισμένη κολύμβηση μέχρι τον στίβο και από την ρυθμική γυμναστική έως το pole dancing, το αποτέλεσμα είναι άριστο!

 

dyo

 

tria

 

Η Λίνα που έχει μισή καταγωγή από την Αθήνα και μισή από το Ρέθυμνο, ξεκίνησε την ενασχόλησή της με τον αθλητισμό από την συγχρονισμένη κολύμβηση σε ηλικία 6 ετών.

 

tessera

 

Τότε είχε πάει με τους γονείς της στο κολυμβητήριο του Πανελληνιου και εξαιτίας του ότι οι ιθύνοντες έψαχναν κοπέλες για τη συγχρονισμένη κολύμβηση, την ρώτησαν αν ενδιαφέρεται, της έκαναν και κάποια τεστ ευλυγισίας και τα υπόλοιπα είναι… ιστορία.

 

efta

 

Επίσης η εντυπωσιακή Λίνα έκανε και τα 4 στυλ στην κολύμβηση, ενώ έχει αγωνιστεί σε Πανελλήνιο  Γ.Σ., Kamloops Sunrays Synchronized Swim, Νηρέα Χαλανδρίου και Κολυμβητικό όμιλο Νηρέα Ορεστιάδας.

 

ennia

 

Οι ενδιάμεσοι σταθμοί στην αθλητική της καριέρα της, είναι ότι ασχολήθηκε με τη Ρυθμική και με την ομαδική αγωνιστική γυμναστική (ρυθμική δηλαδή αλλά χωρίς όργανα) που πρόσφατα ήρθε στη χώρα μας. Η Διεθνής ομοσπονδία ονομάζεται IFAGG.. International Federation of Aesthetic Group Gymnastics!!

H Λίνα έχει μάλιστα να επιδείξει και μια δεύτερη θέση στις κορίνες, στους αγώνες Rhythmic Gymnastics Elite Cup που έγιναν το Μάρτιο του 2015.

 

deka

 

Η Λίνα ασχολήθηκε και με τον στίβο (άλμα σε μήκος) όταν υπηρετούσε στης ένοπλες δυνάμεις. Για να θεωρείται ενεργή αθλήτρια έπρεπε να επιλέξει ανάμεσα σε στίβο ποδόσφαιρο μπάσκετ και κλασσική κολύμβηση προκειμένου να γίνει μέλος στην Εθνική Ενόπλων.

Το κολυμβητήριο της Ορεστιάδας όπου υπηρετούσε ήταν κλειστό τις περισσότερες φορές λόγω έλλειψης πετρελαίου, κι έτσι επέλεξε να κάνει στίβο.

 

sikoos

 

Σε ότι αφορά το “παρεξηγημένο”  άθλημα του Pole Dancing η κουκλάρα με τα μπλε μάτια επέλεξε να ασχοληθεί γιατί ήθελε να δοκιμάσει νέες προκλήσεις και γιατί όχι να φέρει ένα μετάλλιο στη χώρα μας.

Στόχος της είναι το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα “Greek Pole Championship” τον προσεχή Φεβρουάριο και ακολούθως το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί το διάστημα 1 έως 4 Ιουνίου στην Ατλάντα των ΗΠΑ.

 

Πλέον εκτός από το pole dancing, η 26άχρονη καλλονή έχει ρίξει το βάρος της στο να τελειώσει της Σπουδές της στο Θεατρικό Εργαστήριο Γιώργου Αυγερινού Ανώτερη Δραματική Σχολή Mαίρης Βογιατζάκη Τράγκα.

 

gia

 

Χόμπι της τέλος είναι ο χορός, το τραγούδι, η μουσική και το θέατρο ενώ στον ελεύθερο χρόνο της, της αρέσει βόλτες ή σινεμά με τους φίλους της.

 

penthnta

 

saranta

 

trianta

 

eikosipente

 

efta

 

enteka

 

pame

 

 

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.