Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
sport_ban
liberopoulos

Η Εθνική του 2004 στα Φιλιατρά

 

Σπουδαία κίνηση από τους Σωτήρη και Νίκου Λυμπερόπουλου, καθώς η Εθνική ομάδα του 2004 μαζί με άλλα μέλη του ΠΣΑΠ θα δώσει φιλικό παιχνίδι με την τοπική Εράνη Φιλιατρών για φιλανθρωπικό λόγο. Μαζί θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια στο νέο στάδιο της πόλης.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας «filiatranet.gr», ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί με σκοπό τα έσοδα να διατεθούν για την οικονομική ενίσχυση του ΚΕΦΙΑΠ Φιλιατρών, του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Φιλιατρών και του Εργαστηρίου Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης.

 

Την ιδέα είχε ο  Σωτήρης Λυμπερόπουλος, που και μαζί με τον ξάδελφο του Νίκο, «έκλεισαν» τη διεξαγωγή αυτού του αγώνα στην πόλη της Δυτικής Μεσσηνίας.

 

Ο αγώνας διεξάγεται με αντιπροσωπεία του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών (Π.Σ.Α.Π.), που περιλαμβάνει και πολλούς παίκτες της Εθνικής του EURO 2004, όπως Καραγκούνης, Μπασινάς, Κατσουράνης, Σεϊταρίδης Νίκοπολίδης και Χαλκιάς. Θα δώσουν επίσης το παρών οι Κυριάκος, Λυμπερόπουλος, Σπύροπουλος και αρκετοί ακόμη.

 

 

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.