Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
lifestyle_banner
satolia

Ένα μοναδικό για τα ελληνικά δεδομένα υπερθέαμα χορού διοργάνωσε το satolia.com DANCE PRODUCTIONS

 

Στους χαλεπούς καιρούς που ζούμε, υπάρχουν ευτυχώς μερικές φωτεινές εξαιρέσεις που φροντίζουν να σηκώνουν ψηλά την Ελλάδα και να της δίνουν Παγκόσμια Λάμψη.

 

Τα φώτα έπεσαν πριν από λίγες μέρες στην Αθήνα όπου διοργανώθηκε ένα λαμπρό dance festival από την νο1 παραγωγό χορευτικών εκδηλώσεων στην Ελλάδα Θεοδώρα Σατολιά (διαβάστε ΕΔΩ το σχετικό άρθρο).

 

Έτσι με μεγάλη επιτυχία διοργανώθηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο 21/1 και 22/1, ένα υπερθέαμα χορού με τους παγκόσμιους πρωταθλητές Latin Μichael Malitowski - Joanna Leunis και Riccardo Cocchi - Yulia Zaqoruychenko στη Βάρη με την διοργάνωση των satolia.com DANCE PRODUCTIONS.

 

ena

 

Οι καλεσμένοι ξεπέρασαν τα σύνορα της Ελλάδας καθώς υπήρχαν συμμετέχοντες στο πολυπληθές κοινό από Ιταλία, Ρωσία, Αγγλία, Βουλγαρία, Ισπανία.

 

dyo

 

Πρωτοφανές γεγονός για τα ελληνικά δεδομένα ήταν η συνύπαρξη των τιτάνων του αθλητικού χορού Latin, με την ανταπόκριση του κόσμου να είναι τεράστια.

 

tria

 

Την επόμενη μέρα Κυριακή 22/1 ακόμα μια μεγάλη διοργάνωση πραγματοποιήθηκε από τα satolia.productions

 

tessera

 

Ο λόγος για το 18ο Διεθνές Φεστιβάλ Χορού με σπουδαίους κριτές απ΄ την Ιταλία και 150 διαγωνιζόμενους απ΄ την γειτονική μας χώρα.

 

pente

 

Ήταν μια άριστη διοργάνωση σε άριστες εγκαταστάσεις στο Αθλητικό κέντρο ΔΑΙΣ πρότυπο διοργάνωσης και επαγγελματισμού.

 

exi

 

Το Φεστιβάλ διήρκησε επτά ώρες και το κοινό απόλαυσε όλα τα ταλέντα και το μοναδικό θέαμα αθλητικού χορού στα είδη latin, ballroom. oriental, hip hop.

 

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.