Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
bet_ban
Λουκας

Αυτά είναι τα προγνωστικά του Βαγγέλη Λουκά για τις σημερινές Ιπποδρομίες

 

Καλημέρα, Χρόνια Πολλά και καλή χρόνια σε όλους τους αναγνώστες του sport-chicas.gr μαζί με υγεία που είναι το μεγαλύτερο δώρο για όλους σας το 2017.

 

Περνάμε λοιπόν στην πρώτη ιπποδρομία όπου ο ταχύτατος Πόρτο Λεόνε, μπορεί να ξεφύγει και να μην απειληθεί από τον πρωτοεμφανιζόμενο Μπιγκ Μαουθ Στραϊκς και τον Μυστικ Μπλεϊζ, που αυτή τη φορά θα είναι καλύτερος και με συμπληρωμένη την προπόνησή του.

 

Στην δεύτερη οι ανώτερες Πεννυ Γουέϊτ και Σοσυ Κατ, θα προσπαθήσουν να δυσκολέψουν την Εντγουίντ, που θα παρουσιαστεί πολύ βελτιωμένη και με πολύ πιο γνώριμο αναβάτη για τις ιδιότητές της.

 

Στην τρίτη ο Ελευθερονικος μάλλον θα οδηγήσει μέχρι τέλους ενώ ο Ενυ γκεστ, επίσης δεν αγνοείται ο Μπαζουλα είναι σταθερός και ο Μοντρ. Τζοουνς δεν μας έπεισε στο ντεμπούτο του οτι αυτές είναι οι πραγματικές του δυνατότητες.

 

Στην τέταρτη ο Χάϊταμ Χιρροου δια της φυγής θα προσπαθήσει να διασωθεί από το φίνις του Μουριγκ Μαστ και του Ρουσλαντ που δεν μπορεί να αγνοηθεί.

 

ena

 

Στην πέμπτη κούρσα ο Ντοντ Κραι Φορ Μη, ο Κοσμικ Μπο και ο Ρηγκαλ Ρεσπονς είναι πολύ ανώτεροι και δεν θα αφήσουν περιθώρια στους υπόλοιπους.

 

Στην έκτη κούρσα ο πρωτοεμφανιζόμενος Φαρμασιουτικαλ δεν έχει σχέση με τους υπόλοιπους ενώ αν ατυχήσει και δεν επαληθεύσει την φήμη του τότε θα δούμε να διακρίνονται οι Λορντ Κλαιντ Πολιορκητης και Σαρπ Λουκ Αουτ.

 

Στην 7η ο Σπιντυ Γκονζαλες και ο Μπαμουρου απειλούν τον Λοστρομο και τον Ντ Κλιτουι.

 

Και τέλος στο φινάλε παίξτε σε συνδυασμούς Νταμπαρτον Ροκ, Μολοτωφ, Λεβαδειακο και Σεινστατ.

 

Καλή επιτυχία και καλή χρόνια με υγεία σε όλους σας.

 

Πατήστε ΕΔΩ για να μεταφερθείτε στην επίσημη σελίδα του αθλήματος στο Facebook.

 

 

 

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.