Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
bet_ban
ευδαιμων

Ανοικτή επιστολή του Αντώνη Ευδαίμων

 

Λάβαμε προς δημοσίευση την παρακάτω επιστολή του γνωστού ιδιοκτήτη ίππων κ. Αντώνη Ευδαίμων  και εκ των παλαιότερων φιλίππων:

 

Κύριοι,

Είναι Πέμπτη 10:45 και ακόμα δεν έχω λάβει καμία γραπτή απάντηση στο αίτημα μου για παραχώρηση της σουίτας 505, καθώς το Σάββατο με το καλό θα τρέξουν τα χρώματά μου στον ελληνικό ιππόδρομο μετά από περίπου 10 χρόνια. Από ένα τηλεφώνημα τελείως ιδιωτικό και όχι επίσημο, από τον Γιώργο Αγγελόπουλο, πληροφορήθηκα ότι η παραχώρηση της σουίτας 505 είναι στην κρίση του Δ.Σ της ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑΣ ΑΕ και δεν είναι στην αρμοδιότητά του.

 

Ευχαριστώ πολύ για την ώρα που διαθέσατε να εξετάσετε το αίτημά μου και λυπάμαι που κανείς από το Δ.Σ δεν είχε το σθένος να μου δώσει μια απάντηση έστω και προφορικά (όλα τα αιτήματά μου έχουν υποβληθεί γραπτώς). Βλέπετε δεν ανήκω στην Trash TV, ούτε είμαι υβριστής των ιπποδρομιών και της ιδιοκτησίας, αλλά είμαι απλός ιδιοκτήτης που προσπάθησα και εγώ με τις λίγες δυνάμεις μου να βοηθήσω στην αναγέννηση των ιπποδρομιών και προφανώς με κρίνατε ακατάλληλο για γειτνίαση με την σουίτα της ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑΣ ΑΕ.

 

Λυπάμαι, γιατί πίστεψα στις εξαγγελίες σας και να είστε σίγουροι πως δεν πρόκειται να σας ξανά ενοχλήσω, αλλά θα διαβάζετε τις απόψεις μου στον ιπποδρομιακό και ηλεκτρονικό τύπο. Δεν πρόκειται να σας δώσω το δικαίωμα να με ξανά μειώσετε και να με προσβάλλετε.

 

Αντώνης Ευδαίμων

Μέλος της ΕΙΔΙΕ

 

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.