Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
bet_ban
DOGS RACING

Εισαγωγή στις κυνοδρομίες

Ο Σπόρτσικας εγκαινιάζει μια στήλη για το τυχερό και ταυτόχρονα συναρπαστικό παιχνίδι του πονταρίσματος στις κυνοδρομίες οι οποίες διεξάγονται στην Αγγλία και μπορούμε να συναντήσουμε στην Ελλάδα στα πρακτορεία του ΟΠΑΠ. Οι κυνοδρομίες έχουν το δικό τους ιδιαίτερο κοινό,που ασχολείται,συναρπάζεται και ποντάρει με ζήλο κατά την διάρκεια της ημέρας.

 

Παράλληλα υπάρχουν πολλοί Έλληνες οι οποίοι παρατηρούν με προσοχή και ιδιαίτερο ενδιαφέρον τις κούρσες στην οθόνη χωρίς να ποντάρουν.Ενδέχεται βέβαια, να ποντάρουν μια φορά εντελώς στα τυφλά,η τύχη του πρωτάρη να μην τους βοήθησε και το ενδεχόμενο αρνητικό αποτέλεσμα της έκβασης του στοιχήματος τους να τους αποκαρδίωσε να ασχοληθούν περαιτέρω με τις κυνοδρομίες.dog running

Η έλλειψη επαρκών γνώσεων για το άθλημα των κυνοδρομιών κρατάει  τους περισσότερους Έλληνες παίκτες  διστακτικούς  στο να κάνουν το επόμενο βήμα και να ασχοληθούν με τις κυνοδρομίες πιο συστηματικά π.χ όπως έχουν αγκαλιάσει το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ και το ΚΙΝΟ. Όσο και να ψάξει κάποιος στον χώρο των ελληνικών ΜΜΕ και του ελληνικού διαδικτύου δεν θα βρει παρά μόνο ημιτελείς προσπάθειες και αναφορές στις κυνοδρομίες, χωρίς την εμβάθυνση που απαιτείται για να κατανοήσει και ο πιο απλός παίκτης το κυνοδρομιακό στοίχημα.

 

Το κενό αυτό που έχει δημιουργηθεί θα προσπαθήσουμε να καλύψουμε στο sport-chicas.gr.Αρχικά θα προσπαθήσουμε να παράσχουμε πληροφορίες  για την ιστορία και τη διεξαγωγή των κυνοδρομίων,στη συνέχεια θα εξηγήσουμε τα δεδομένα στο κουπόνι και στο πρόγραμμα που παρέχει ο ΟΠΑΠ στο κοινό του,θα αναλύσουμε τις κατηγορίες στις οποίες διαχωρίζονται τα σκυλιά και οι κούρσες,ενώ παράλληλα θα δώσουμε κάποια tips για να κάνουμε πιο εύκολη τη ζωή του επισκέπτη των πρακτορείων του ΟΠΑΠ. Θεού θέλοντος και αγγλικού καιρού επιτρέποντος, ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΑΡΧΗ !

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.