Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
bethesda

Bethesda: Eπιβεβαιώθηκε η επίσημη υποστήριξή της στο Nintendo Switch

Όλοι γνωρίζουμε τι εστί Bethesda. Η Αμερικανική εταιρία έχει γίνει διάσημη για τα Fallout, DOOM, Dishonored, Skyrim, Wolfenstein και The Elder Scrolls, κάποια δηλαδή από τα πιο επιτυχημένα franchise πρώτου προσώπου στην ιστορία του gaming. 

 

'Oταν εμφανίστηκαν σκηνές από το Skyrim στο τρέιλερ για τη νέα κονσόλα της Nintendo, φούντωσαν οι φήμες ότι η Bethesda θα υποστηρίξει για πρώτη φορά ενεργά τη Νintendo. Όλα όμως ήταν ανεπιβεβαίωτα, έως σήμερα , ώσπου βγήκε επίσημα ο διευθυντής της Βethesda, Τodd Ηοward και δήλωσε εντυπωσιασμένος από τις δυνατότητες του Switch, σημειώνοντας παράλληλα την επίσημη συμμετοχή της Bethesda στη δημιουργία νέου software για την πολυαναμενόμενη νέα κονσόλα.

 

H τελευταία φορά που είχε εμπλακεί ενεργά ο αμερικανικός κολοσσός του software  στην κατασκευή games για τη nintendo ήταν πριν περίπου 30 χρόνια, στην 8-bit εποχή του ΝES!

 

Κατά πάσα πιθανότητα , ένα game της Βethesda θα βρίσκεται  στα ράφια των καταστημάτων από την πρώτη μέρα της κυκλοφορίας του Νintendo Switch.Αυτό που απομένει να δούμε είναι, εάν θα κυκλοφορήσει το Skyrim (δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμα) ή κάποιο άλλο από τα διάσημα franchise της. 

 

 

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.