Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
vision x concept

Το Vision X Concept της Skoda

Στη Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου που θα γίνει τον άλλο μήνα στη Γενεύη η Skoda επέλεξε να παρουσιάσει το νέο Vision X Concept. Πρόκειται για ένα νέο μικρότερο SUV, το οποίο όπως φαίνεται έρχεται για να αντιμετωπίσει το Seat Arona.

 

Η Skoda αποκάλυψε τα σκίτσα του νέου μοντέλου, όπου φαίνεται ξεκάθαρα πως η φιλοσοφία της τσέχικης εταιρείας δε θα αλλάξει άμεσα, αφού περίπου κρατάει το σχέδιο του Karoq, το οποίο αναμένεται να κάνει την εμφάνιση του σύντομα στην ελληνική αγορά. Το αμάξωμα είναι βαμμένο σε πράσινο FLexGreen χρώμα, ενώ διαθέτει διπλή σειρά φωτιστικών σωμάτων με ξεχωριστά LED φώτα ημέρας και φωτιστικά σώματα

 

skoda

 

Οι χειρολαβές δε φαίνονται, αφού είναι κρυφές, όμως δύσκολα θα τις δούμε σε μοντέλο παραγωγής. Οι ζάντες αλουμινίου μεγέθους 20” το κάνουν να φαίνεται ακόμα πιο εντυπωσιακό. Εσωτερικά δεσπόζει ο ψηφιακός πίνακας οργάνων, ενώ υπάρχει και η μεγάλη οριζόντια οθόνη του συστήματος ενημέρωσης και ψυχαγωγίας στο κέντρο του ταμπλό. Φυσικά οι Τσέχοι δεν αποκάλυψαν την κινητήρια δύναμη που θα συνοδεύει το νέο μοντέλο, αλλά εικάζεται πως θα υπάρχει ένα υβριδικό σύνολο για μεγαλύτερες και πιο φθηνές μετακινήσεις. Εν αναμονή λοιπόν.

 

skoda

 

 

 

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.