Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
fabia 2018

Ανανέωση για τη Skoda Fabia

Η ανανεωμένη Skoda Fabia εμφανίστηκε επίσημα στη Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου που γίνεται στη Γενεύη της Ελβετίας. Το δημοφιλές μικρό αυτοκίνητο Το δημοφιλές μικρό αυτοκίνητο που κατασκευάζει η τσεχική αυτοκινητοβιομηχανία θα έχει ακόμα μεγαλύτερη έκκληση χάρη στα νέα εμπρός και πίσω τμήματα, την εισαγωγή των LED φωτιστικών σωμάτων, καθώς και το εκλεπτυσμένο εσωτερικό. Ένα ακόμη θετικό στοιχείο θα είναι οι αποδοτικότατοι κινητήρες χωρητικότητας 1 λίτρου.

 

Οι εμπρόσθιες και οπίσθιες αλλαγές προσφέρουν μια εμφάνιση που δίνει άλλο στυλ, ενώ οι φανοί ομίχλης μαζί με τα φωτιστικά σώματα που πλέον είναι τεχνολογίας LED τόσο μπροστά, όσο και πίσω το κάνουν ακόμα πιο όμορφο. Στις ζάντες αλουμινίου υπάρχει πλέον επιλογή μεγέθους 18”, που κάνει το εξωτερικό κομμάτι του αμαξώματος ακόμα πιο ελκυστικό.

 

skoda

Μηχανικά η Skoda Fabia θα τροφοδοτείται από δύο 3κύλινδρους βενζινοκινητήρες χωρητικότητας 1 λίτρου, ένας ατμοσφαιρικός και ένας Turbo, ο οποίοι θα έχουν τέσσερις διαφορετικές ιπποδυνάμεις. Πρόκειται για τον ατμοσφαιρικό MPI με την ιπποδύναμη να είναι 60 και 75 ίππους και για τον TSI με τη μέγιστη ισχύ να είναι 95 και 110 ίππους. Ο ισχυρότερος κινητήρας με τους 110 ίππους μπορεί να συνδυαστεί με το DSG κιβώτιο των 7 σχέσεων.

 

Διαβάστε ΕΔΩ τη συνέχεια

 

 

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.