Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
erga

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Δυτική Αττική

Η θεομηνία που έπληξε τη Δυτική Αττική πριν λίγες ημέρες φέρνοντας μεγάλες καταστροφές ανάγκασε την Τροχαία να παρέμβει κλείνοντας τη σύνδεση μεταξύ παλιάς και νέας Εθνικής οδού Αθηνών – Κορίνθου μέχρι της 23/12/2017, προκειμένου να εξασφαλιστεί η ασφάλεια των οδηγών.

 

Όπως ανακοίνωσε η τροχαία, από αυτόν τον περιορισμό εξαιρούνται όσα οχήματα βοηθούν στις εργασίες αποκατάστασης από τις καταστροφικές πλημμύρες αλλά και σε όσους χρησιμοποιούν τον δρόμο αυτό για να πηγαίνουν στις δουλειές τους.

 

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. λέει “Για λόγους οδικής ασφάλειας, από τις 23/11/2017 έως και τις 23/12/2017, δε θα επιτρέπεται η κυκλοφορία παντός είδους οχήματος (επιβατικά, δίκυκλα, φορτηγά, λεωφορεία, Μηχ. Έργων κλπ.) και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας της ανώνυμης συνδετήριας οδού του Νοτίου Παραδρόμου της Ν.Ε.Ο. Αθηνών – Κορίνθου με την Π.Ε.Ο. Αθηνών – Κορίνθου, στο τμήμα της από τη συμβολή της αερογέφυρας Νέας Περάμου με το Νότιο Παράδρομο της Ν.Ε.Ο. Αθηνών – Κορίνθου έως τη συμβολή της με τη χ/θ 34,000 της Π.Ε.Ο. Αθηνών – Κορίνθου, συμπεριλαμβανομένων όλων καθέτων σε αυτήν ανωνύμων οδών.

 

Του ανωτέρω περιορισμού εξαιρούνται τα οχήματα εκτάκτου ανάγκης, τα οχήματα κρατικών υπηρεσιών, τα οχήματα που συνδράμουν στην αποκατάσταση των προκληθέντων ζημιών, τα οχήματα τροφοδοσίας καταστημάτων μέγιστου επιτρεπόμενου βάρους έως 3,5 τόνους, καθώς και τα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα μονίμων κατοίκων και εργαζομένων (εκπαιδευτικοί, ιδιωτικοί υπάλληλοι κλπ.) σε επιχειρήσεις και υπηρεσίες του Δημοσίου που εξυπηρετούνται από το ανωτέρω οδικό δίκτυο.

 

Η κυκλοφορία θα διεξάγεται από Αθήνα προς Κόρινθο και αντιστρόφως μέσω της Π.Ε.Ο. Αθηνών – Κορίνθου και μέσω του Νοτίου Παραδρόμου της Ν.Ε.Ο. Αθηνών – Κορίνθου και προς τη Νέα Πέραμο, θα πραγματοποιείται από το λοιπό οδικό δίκτυο.

 

Ο παραπάνω κυκλοφοριακός περιορισμός, δύναται να επεκταθεί σε όλα τα οχήματα, εφόσον οι κυκλοφοριακές συνθήκες το επιβάλλουν. Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων να αποφύγουν την κίνηση τους στο παραπάνω οδικό τμήμα και να ακολουθούν τις υποδείξεις των ρυθμιστών τροχονόμων και τις σχετικές πινακίδες, ώστε να διευκολύνεται η κυκλοφορία και να προληφθούν τα τροχαία ατυχήματα”.

 

 

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.