Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
grandstarex

Το νέο 12θέσιο της Hyundai

Η Hyundai έχει επιλέξει να προμηθεύει διαφορετικά αυτοκίνητα στην αγορά της Αμερικής από αυτά που διοχετεύει στην ευρωπαϊκή αγορά. Ένα από τα οχήματα που δε θα δούμε στην Ευρώπη είναι το νέο Hyundai Grand Starex. Πρόκειται για ένα Mini Van όπου μπορούν να φιλοξενηθούν έως 12 επιβάτες σε τέσσερις σειρές καθισμάτων.

 

Το νέο μοντέλο μοιάζει εξωτερικά με το Kia Sedona, αλλά το επιπλέον στοιχείο που προσφέρει είναι η δυνατότητα φιλοξενίας των πολλών επιβατών όπως προαναφέρθηκε. Το δεύτερης γενιάς μοντέλο συμβαδίσει με την εποχή, περιλαμβάνοντας νέο στυλ εμπρόσθιου και οπίσθιου άκρου, νέα μάσκα, νέους προφυλακτήρες και νέα φωτιστικά σώματα.

 

hyundai

 

Στο εσωτερικό υπάρχουν και εδώ αλλαγές με την κυριότερη να είναι η οθόνη αφής μεγέθους 8”. Επιπλέον υπάρχει νέο τιμόνι και ενημερωμένοι χάρτες πλοήγησης. Κάτω από το καπό κρύβεται ο Turbodiesel κινητήρας χωρητικότητας 2,5 λίτρων, με τη μέγιστη ισχύ να φτάνει τους 138 ίππους και τη μέγιστη ροπή να είναι 35,8 κιλά. Για όσους δεν αρκούνται σε αυτή την έκδοση υπάρχει και αυτή με τον ίδιο κινητήρα, αλλά με τη μέγιστη ισχύ να ανεβαίνει στους 172 ίππους και τη μέγιστη ροπή να είναι 45,8 κιλά.

 

Φυσικά, όπως είναι αναμενόμενο το νέο Hyundai Grand Starex θα κυκλοφορήσει μόνο στην Αμερική και στη Νότια Κορέα, ενώ για την Ευρώπη σύμφωνα με τους ιθύνοντες της κορεάτικης εταιρείας θα υπάρξει πιθανότατα κάποιο αντίστοιχο μοντέλο. Εν αναμονή λοιπόν.

 

 

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.