Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
type r usa

Πιο φθηνή έκδοση του Type R στην Αμερική

Το Type R φαίνεται πως έχει ξεπεράσει τις προσδοκίες της Honda με τις παραγγελίες να αυξάνονται συνεχώς. Στην αμερικάνικη αγορά το νέο γρήγορο Honda έφτασε δύο μήνες νωρίτερα από τον υπόλοιπο κόσμο και αυτό ανάγκασε τους ανθρώπους της ιαπωνικής φίρμας να προχωρήσουν σε μια νέα έκδοση του Type R.

 

Η συγκεκριμένη έκδοση θα θεωρείται ως βασική, αφού θα είναι φθηνότερη κατά 5.000$, η οποία θα έχει λιγότερα καλούδια. Η έκδοση Type R Touring θα έχει μικρότερη διάμετρο ζάντας και ελαστικών κάτι που ίσως ευνοήσει ακόμα περισσότερο το αυτοκίνητο. Επιπλέον, θα λείπουν και κάποια έξτρα που έχουν τοποθετηθεί στο ήδη υπάρχων Type R.

 

honda

 

Όσον αφορά στον κινητήρα του Honda Civic Type R δε θα υπάρξει καμία αλλαγή παραμένοντας ο κινητήρας χωρητικότητας 2 λίτρων, με τη μέγιστη ισχύ να φτάνει τους 320 ίππους και τη μέγιστη ροπή να είναι 40,7 κιλά. Το 0 – 100 επιτυγχάνεται σε 5,7”, ενώ η τελική ταχύτητα φτάνει τα 272 χλμ/ώρα. Τέλος, σύμφωνα με τον κατασκευαστή η μέση κατανάλωση είναι 7,7 λίτρα/100χλμ, ενώ οι εκπομπές ρύπων φτάνουν τα 176 γρ/χλμ.

 

 

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.